Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ live streaming 14 Μαρτίου: Η κανονική περίοδος στη Super League 1 ολοκληρώνεται την Κυριακή με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στο ντέρμπι (14/03, 19:00) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Απογοητεύσεων συνέχεια,  για τους πράσινους αφού μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ηττήθηκε για 3η φορά σε διάστημα 17 ημερών από τον «Άγιαξ της Ηπείρου», αυτή τη φορά με 1-0 στους «Ζωσιμάδες» για το πρωτάθλημα. Μπήκε μουδιασμένα στο ματς και βρέθηκε πίσω στο 19’, έκτοτε πήρε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν είχε τον τρόπο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, δείγμα της κακής δουλειάς που έχει γίνει στο επιθετικό κομμάτι. Προσπαθούσε να γίνει απειλητικός κυρίως με βαθιές μπαλιές και στατικές φάσεις, ωστόσο δεν έβγαλε τη μεγάλη φάση. Αντίθετα κινδύνευσε με ένα δεύτερο γκολ σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, με το 1-0 να μένει ως το φινάλε.

Με πρωταγωνιστή τον Ίνγκασον, ο ΠΑΟΚ, ισοφάρισε σε 2-2 τον Άρη στην Τούμπα παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 86’! Πολύ κακός στο ξεκίνημα, δέχτηκε αρκετή πίεση και βρέθηκε πίσω στο 26’. Προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και είχε ορισμένες καλές στιγμές αλλά στο 70’ δέχτηκε δεύτερο, ενώ χρειάστηκε σωτήριά επέμβαση του Βιεϊρίνια για να αποφύγει το 0-3. Ανέβασε σημαντικά την απόδοση του στα τελευταία λεπτά, μείωσε στο 87’ με τον Ίνγκασον και στις καθυστερήσεις ο Ισλανδός κέρδισε πέναλτι με το οποίο ο Βιεϊρίνια ισοφάρισε για το τελικό 2-2.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

 
Top