ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!  Παραμένει ευρωβουλευτής ο Ζαγοράκης...



Παρά την εκλογή του στη θέση του προέδρου της ΕΠΟ ο Θοδωρής Ζαγοράκης κρατάει τη θέση του ευρωβουλευτή, αν και όπως λέει ο σοφός λαός «δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε»! Ο Θοδωρής Ζαγοράκης φέρεται να... φοβάται ότι μη ελέγχοντας την πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, ίσως το επόμενο διάστημα αναγκαστεί να παραιτηθεί από τη θέση που πανηγυρικά εξελέγη το Σάββατο.

Ούτε, όμως, αν δεν υπήρχε το ενδεχόμενο παραίτησής του στο μέλλον από τη θέση του Προέδρου της ΕΠΟ είναι βέβαιον πως ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα παραιτούνταν από ευρωβουλευτής, καθώς … «τα λεφτά είναι πολλά Άρη»-(στην Ευρωβουλή)! Σε περίπτωση παραίτησής του πρώτος επιλαχών είναι ο υφυπουργός Προστασίας Περιβάλλοντος, πρώην «Ποτάμι», Γιώργος Αμυράς.


Σε περίπτωση που ο Γιώργος Αμυράς δεν δεχόταν να εγκαταλείψει την κυβερνητική θέση για την Ευρωβουλή, στις Βρυξέλλες θα πήγαινε η δημοσιογράφος Βίκυ (Βασιλική) Φλέσσα. Σε μια τέτοια περίπτωση, βέβαια, η Βίκυ Φλέσσα θα έπρεπε να αφήσει τις εκπομπές στην ΕΡΤ, με την προνομιακή επιλογή.


Μετά τον Γιώργο Αμυρά και τη Βίκυ Φλέσσα, πάντως, στη σειρά των επιλαχόντων στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο είναι ο Δημήτρης Καιρίδης, η Νίκη Τζαβέλλα, ο Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο -σεισμολόγος- Άκης Τσελέντης...
Βασίλης Σκουρής
ieidiseis
 
Top