Dimitris Patrinios
Θέλει η αλήθεια να κρυφτεί και δεν την αφήνει ο Κυριάκος... Πρωτοσέλιδη δήλωση στην φυλλάδα ΤΟ ΒΗΜΑ..''Θέλω να παρουσιάσω μια αλλαγμένη χώρα στο τέλος της τετραετίας''..Ναι αυτό είναι σίγουρο ότι θα είναι ''μια αλλαγμένη χώρα'', γιατί τίποτα από ότι είχε απομείνει από τα μνημόνια που συνεχίζονται δεν θα είναι σε ελληνικά χέρια. Τίποτα δεν θα... θυμίζει Ελλάδα θα είναι άλλη χώρα ένα state...Εν μέσω της ..''πανδημίας'' ξεπουλήθηκαν μεγάλες δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες.
Όπως έχω γράψει πολλές φορές στο παρελθόν  τα περισσότερα ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας και επιχειρήσεις, αλλά και στις τουριστικές περιφέρειες έχουν περάσει αγοραστεί από Κινέζικά και Ισραηλινά φαν κατά βάση.Το ίδιο ισχύει και για την Θεσσαλονίκη μας.Η υπόλοιπη χώρα έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο αμερικανικό στρατόπεδο για τα συμφέροντα και επιδιώξεις των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ στην περιοχή μας,και με το ότι έχει να κάνει με τις εξελίξεις στην Μαύρη Θάλασσα και ιδιαίτερα στην δική μας Ταυρίδα, την Ρωσική Κριμαία.
Δυστυχώς έχουν περάσει την άποψη οι καθηγητάδες και διεθνολόγοι ότι η παρουσία των αμερικανικών στρατευμάτων στην Ελλάδα έχει να κάνει με την προάσπιση μας έναντι μιας πιθανής πολεμικής σύρραξης με την Τουρκία. Αυτό είναι μέγα ψέμα όπως έχει αποδειχθεί διαχρονικά και ιστορικά. Άλλωστε ανήκουμε στην ίδια ''συμμαχία''..και κάτι τέτοιο δεν προβλέπετε από το καταστατικό του ΝΑΤΟ.Και αν γίνει μια στρατιωτική σύρραξη - εμπλοκή με την Τουρκία θα έχει ως αποτέλεσμα τον εθνικό ακρωτηριασμό μας που έχει ήδη ξεκινήσει με την λαθρομετανάστευση στα νησιά του Αιγαίου και στον Έβρο. Εκ του πονηρού λοιπόν όσοι λένε και γράφουν για βοήθεια συμμάχων και εταίρων σε πιθανή εμπλοκή μας με Τουρκία. Και όπως γράφει και ο Γιανναράς στην Καθημερινή.. ''Η Δύση ποτέ δεν αγάπησε την Ελλάδα, αυτή είναι η αλήθεια''...
Όσο για μας τον απλό λαό ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 200 χρόνια από την Επανάσταση,ως Ελεύθεροι Πολιορκημένοι..και λίγο αργότερα να να μαζεύουμε τα σκ@τόχαρτα από τα ξενοδοχεία και φύλλα από τους δρόμους.Αυτή θα είναι η ''αλλαγμένη χώρα '' του Κυριάκου Μητσοτάκη!! Αναζητείται Ελλάς..!!
 
Top