Μην τύχει και καλοκαιριάσει λίγο, ποιος τον πιάνει τον κ. Μητσοτάκη, αμέσως να βρεθεί σε ωραία μέρη της Ελλάδας για... δουλειά. Αλκυονίδες ημέρες, 22-23 βαθμούς το Σαββατοκύριακο και ο πρωθυπουργός αποφάσισε να πάει κάπου να παρακολουθήσει τον εμβολιασμό των κατοίκων.


Κι επέλεξε την Ικαρία, τους Φούρνους και ένα μικρό ακόμα νησάκι, τη Θύμαινα. Όλως τυχαίως. Τώρα τι σόι παρακολούθηση εμβολιασμού θα κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι ένα ερώτημα.


Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, εν τω μεταξύ, ο πρωθυπουργός μας πήγε στην Καρδίτσα για αυτοψία. Ξέρετε, εκεί δίπλα στη λίμνη Πλαστήρα.



Εντάξει, το προηγούμενο ΣΚ δεν είχε καλό καιρό, ήταν χειμωνιάτικο το σκηνικό. Ενδιαμέσως, μέσα στην εβδομάδα, πήγε και έπαιξε και τένις, ένα ή περισσότερα βράδια, στο Ζάππειο, δίπλα από το Μαξίμου. Να ξεσκάσει ο άνθρωπος.


Πάμε στοίχημα πως αν το επόμενο Σαββατοκύριακο ρίξει τίποτε χιόνια ο κ. Μητσοτάκης θα πάει να παρακολουθήσει τους εμβολιασμούς στα Ζαγοροχώρια; Ή στο Μέτσοβο. Και αν ρίξει ακόμα περισσότερο χιόνι δεν θα πρέπει να παρακολουθήσει και τους εμβολιασμούς στο Καϊμακτσαλάν; Να μην δει αν προχωρούν εντάξει οι εμβολιασμοί στο Καϊμακτσαλάν; Τα χιονοδρομικά θα ανοίξουν επιτέλους;


Η Καθαρή Δευτέρα αργεί, ξέρετε;...


Δημήτρης Κανελλόπουλος

 
Top