ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ....

Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. , ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ....

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ  ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ....

ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ, ΖΩΗ ΡΟΥΣΟΥ....

Μέσα στην παράνοια των τελευταίων μηνών με τις ολικές απαγορεύσεις και την κορωνοτρομοκρατία από τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης, ήρθε ακόμη μία παράλογη και πρόχειρη απαγόρευση, αυτή του κυνηγίου και του ψαρέματος. Μία ανίκανη κυβέρνηση, η οποία διαχειρίζεται το πρόβλημα της πανδημίας με εντελώς λάθος τρόπο – άρχισαν και το δηλώνουν και επίσημα κυβερνητικά στελέχη - εμπαίζει 200.000 κυνηγούς και χιλιάδες ερασιτέχνες αλιείς. 

Αν και το ψάρεμα και το κυνήγι, αποτελούν μακράν τα πιο covid free αθλήματα / ασχολίες, αφού συνήθως διενεργούνται ατομικά στη φύση, μακριά από τον οποιοδήποτε συνωστισμό και συγχρωτισμό, η κυβέρνηση χωρίς καμία απολύτως λογική, συνεχίζει να απαγορεύει τις παραπάνω δραστηριότητες και τον απόπλου σκαφών, ακόμα και με αυστηρούς περιορισμούς.

 Σε όλες τις χώρες του κόσμου, το ψάρεμα και το κυνήγι επιτρέπονται με κανόνες, όταν δεν ισχύει καθολικό lockdown. Στην Ελλάδα, η κυβέρνηση επιμένει ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ σε μια ανόητη απαγόρευση, καθιστώντας τη χώρα μας κορυφαία στην καταπίεση των πολιτών.

 Ετσι λοιπόν, χιλιάδες κυνηγοί και ψαράδες σε ολόκληρη την Ελλάδα, κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους και ζητάνε δυναμικά και ΔΙΚΑΙΩΣ, να αρθεί η παράλογη απαγόρευση !!!

Όμως όλοι αυτοί έχουν ΑΔΙΚΟ σύμφωνα με τον ΤΙΤΑΝΑ του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ και βουλευτή της Α ΠΕΙΡΑΙΑ και ΝΗΣΩΝ της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόφορο Μπουτσικάκη ο οποίος, με ανάρτηση του σε FB προφανώς για ΓΛΥΨΕΙ τον ΑΝΕΜΕΛΟ Πρωθυπουργό της χώρας ,υποστηρίζει ότι το ΚΥΝΗΓΙ και το ΨΑΡΕΜΑ θα επιβαρύνουν το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ..

Μάλιστα επικαλείται και  τον τραυματισμό ενός κυνηγού..για να επιχειρηματολογήσει ΥΠΕΡ της απίστευτης ΜΠΟΥΡΔΑΣ του...

Μιλάμε ο άνθρωπος θα έκανε άνετα καριέρα σε τσίρκο....

Μην ξεχάσετε να τον κάνετε και υπουργό αυτόν τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ...

Δείτε την ανάρτηση του ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥ , Χριστοφόρου Μπουτσικάκ όπως την δημοσιοποίησε η πρώην πολιτευτής της ΝΔ, Ζώη Ρούσου:





 
Top