Σιγή ιχθύος κρατάει ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης για τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ που έχει δώσει παρανόμως στην επιχείρηση της συζύγου, του Δημοτικού συμβούλου Αντώνη Νικοπολίδη. Τα οικονομικά στο κανάλι 1 του Πειραιά βουλιάζουν αλλά οι... αναθέσεις στην σύζυγο του Νικοπολίδη πέφτουν βροχή και δεν αντιδρά κανείς.

«Στημένο» το έργο στο Δήμο Πειραιά αφού δεν υπάρχει αντιπολίτευση με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης να ‘’αλωνίζει’’ και να σκορπάει το Δημοτικό χρήμα σε ‘’συγγενείς και φίλους’’ που λέει και η γνωστή παροιμία.

Με τα ρεπορτάζ που θα ακολουθήσουν θα καταλάβετε πόσο στημένο είναι το έργο συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης στο Δήμο Πειραιά μιας που ο Αντώνης Νικοπολίδης δεν είναι ο μόνος Δημοτικός σύμβουλος που έχει συγγενικό του πρόσωπο  «πάρε – δώσε» με τον Δήμο Πειραιά. Με αυτό τον τρόπο ο Δήμαρχος Πειραιά έχει καταφέρει να έχει κάνει υποχείριο του την αντιπολίτευση και να γίνεται στο Δήμο του ‘’κουτρούλη’’ ο γάμος σε όλα τα επίπεδα.

Μας προκαλεί όμως μεγάλη εντύπωση και η στάση της Λαϊκής συσπείρωσης παράταξη του Κομμουνιστικού κόμματος που θα έρεπε άμεσα να είχε αντιδράσει μετά το ρεπορτάζ μας για τις «Θρυλικές μπίζνες» Μώραλη – Νικοπολίδη.

Όσο για τον Δήμαρχο δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση που στην ουσία ‘’κρύβεται’’ και δεν δίνει μία εξήγηση για τις τις «Θρυλικές μπίζνες».

https://attikiola.gr/

 
Top