«Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει»!

Ποιά διόρισε ο Ζαββός, υφυπουργός οικονομικών της κυβέρνησης ΝΔ, αρμόδιος για τις τράπεζες, στην περιβόητη Επιτροπή η οποία θα ελέγχει τάχα τις εγγυήσεις που θα υπογράφει το Ελληνικό Δημόσιο προκειμένου οι τράπεζες να τιτλοποιούν και να πουλάνε τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια δίχως...

εξασφαλίσεις;

ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ... Η ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Τα καλά παιδιά σε αυτή την χώρα ποτέ δεν χάνονται ανεξαρτήτως ποια κυβέρνηση μας πουλάει παραμύθι  και παραμυθιάζουν τον Ελληνικό λαό με αριστερές και δεξιές ιδεολογίες αλλά στο τέλος της ημέρας αποδεικνύονται τα καλύτερα τραπεζικά τσιράκια αυτοί και οι γυναίκες τους..
Περί του λόγου το αληθές δεν μένει παρά να δούμε ποια διόρισε ο υφυπουργός οικονομικών της κυβέρνησης ΝΔ αρμόδιος για τις τράπεζες κύριος Ζαββός στην περιβόητη επιτροπή η οποία θα ελέγχει τάχα τις εγγυήσεις που θα υπογράφει το Ελληνικό δημόσιο προκειμένου οι τράπεζες να τιτλοποιούν και να πουλάνε τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια δίχως εξασφαλίσεις..
Η εν λόγω κυρία η οποία κατά τα άλλα το παίζει αριστερή είναι σύζυγος του πρώην υπουργού οικονομικών συντρόφου κυρίου Τσακαλώτου υψηλόβαθμο στέλεχος στην τράπεζα της Ελλάδος και τώρα αναβαθμισμένη επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη με το όνομα Heather Denise Gibson.
Εκτός και εάν η εν λόγω κυρία προκειμένου να εκδικηθεί τον πρώην σύζυγο της ασπάστηκε τον καπιταλισμό...

"bankstersae"

 
Top