Σωρεία αναθέσεων σε επιχείρηση της συζύγου του Νικοπολίδη από τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη....

Ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι Δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ δεν μπορεί να έχει οικονομικές και εμπορικές συνεργασίες η σύζυγος του αφού είναι πρώτου βαθμού συγγένειας...

Ποιος ο ρόλος του Τάκη Θεοδωρικάκου....

Τι λέει για όλα αυτά ο Βαγγέλης Μαρινάκης;;;


 Υπεράνω νόμου είναι ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο Δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Νικοπολίδη, αφού οι αναθέσεις στην επιχείρηση της συζύγου του πέφτουν βροχή τόσο από τον Δήμο Πειραιά όσο και από τα νομικά πρόσωπα ΔΗ.ΡΑ.Π.

Οι «θρυλικές μπίζνες» των δύο συνεργατών πάνε και έρχονται για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου και των νομικών προσώπων λες και δεν υπάρχουν άλλες εταιρείες στον Πειραιά να αναλαμβάνουν events και έτσι υποχρεωτικά παραβλέπουν τον νόμο και πηγαίνουν όλες στην επιχείρηση της  οικογένειας Νικοπολίδη.  «Υπενθυμίζουμε πως ο κ.Νικοπολίδης είναι Δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και σύμφωνα με τον νόμο δεν μπορεί να έχει οικονομικές και εμπορικές συνεργασίες η σύζυγος του αφού είναι πρώτου βαθμού συγγένειας».

Την ώρα που η ανεργία στον Δήμο Πειραιά έχει αγγίξει κόκκινο ενώ δεκάδες επιχειρήσεις έχουν βάλει λουκέτα η επιχείρηση ‘’Νικοπολίδη’’ αναπτύσσεται με τρελούς ρυθμούς από το δημοτικό χρήμα του Δήμου Πειραιά.



«Μώραλης υπογράφει και σύζυγος Νικοπολίδη εισπράττει»

Η κυρία Στασινού είναι η σύζυγος του κ.Νικοπολίδη η οποία έκανε έναρξη επιτηδεύματος το 2017 και αμέσως άρχισαν οι επαγγελματικές συναλλαγές της με τον Δήμο Πειραιά όπου ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης της αναθέτει την πρώτη εκδήλωση ύψους 16.575,00€. Η ανάπτυξη για την οικογενειακή επιχείρηση ‘’Νικοπολίδη’’ ήδη άρχισε όπου στην συνέχεια οι αναθέσεις από τα νομικά πρόσωπα του Δήμου Πειραιά πέφτουν βροχή.

Ο κορονοϊος δεν έπληξε καθόλου την οικογενειακή επιχείρηση ‘’Νικοπολίδη’’ ούτε μέσα στην Πανδημία και το σκληρό  lockdown του Δεκεμβρίου όπου χιλιάδες επιχειρήσεις οδηγήθηκαν σε λουκέτα ενώ χιλιάδες επιχειρηματίες είδαν τους κόπους τους να γκρεμίζονται σαν χάρτινοι πύργοι. Για την επιχείρηση ‘’Νικοπολίδη’’ φρόντισε για άλλη μια φορά όμως ο Γιάννης Μώραλης, όπου μέσω της ΔΗ.ΡΑ.Π της αναθέτει στις 10/12/2020 δύο εκδηλώσεις ύψους 11.000,00€ και 1.439,99€, την ίδια ώρα που ο Πρόεδρος της Δημοτικής επιχείρησης κος.Τζεφεράκος απολύει νέα εργαζόμενη μητέρα δημοσιογράφο με ένα βρέφος ενός έτους.

«Άφαντος» ο κ.Τζεφεράκος.

Το attikiola τηλεφώνησε στην γραμματεία της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά και ζήτησε την άποψη του Προέδρου της κου.Τζεφεράκου, ο οποίος όμως δεν μπήκε στον κόπο να μας τηλεφωνήσει. Τι να μας πει άραγε αφού το ρεπορτάζ μας είναι αδιάψευστο. Μια από τα ίδια και στο γραφείο Δημάρχου μιας που ο κ.Δήμαρχος, δεν ήθελε να τοποθετηθεί για την ευθεία παράβαση νόμου που διαπράττει.

«Η επιχείρηση οικογένειας ”Νικοπολίδη” και στα ΜΜΕ».

Η επιχείρηση της κυρίας Στασινού, διαθέτει και ενημερωτικό σαιτ και οι «αγιογραφίες» στον Γιάννη Μώράλη και την σύζυγο του πάνε και έρχονται μέσα από τα δημοσιεύματα του. Τόσα χρήματα εισπράττουν άλωσε τι είναι για αυτούς κάποιες «αγιογραφίες» στον «εργοδότη» τους.

 

 

«Άγνοια Βαγγέλη Μαρινάκη για την ύπαρξη της επιχείρησης Νικοπολίδη»

Για να είμαστε δίκαιοι, το ρεπορτάζ μας ξεκίνησε όταν μια πληροφορία έφθασε στην δημοσιογραφική ομάδα του attikiola που έκανε λόγο πως ο πρώτος σε σταυρούς εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη, Βαγγέλης Μαρινάκης έγινε έξαλλος όταν πληροφορήθηκε για την επιχείρηση «Νικοπολίδη’’ και για τις δεκάδες αναθέσεις από τον Δήμο Πειραιά και τα νομικά του πρόσωπα. Στην αρχή πιστέψαμε πως γνώριζε αλλά στην συνέχεια του ρεπορτάζ διασταυρώσαμε πως συμβαίνει το αντίθετο  ασκώντας μάλιστα «βέτο» να μην ξανά πάρει ανάθεση η οικογενειακή επιχείρηση, του Δημοτικού συμβούλου Πειραιά.

«Ο ρόλος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής»

Το ρεπορταζ μας αποδεικνύει και την υπολειτουργία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής η οποία είναι αρμόδια για τον έλεγχο των αποφάσεων των Δήμων αφού ίδιο περίπου περιστατικό έγινε και στον Δήμο Κορυδαλλού όπου δημοτική σύμβουλος έχει εμπορικές συναλλαγές με τον Δήμο που είναι εκλεγμένη. Μεγάλες ευθύνες για την διάλυση της συγκεκριμένης υπηρεσίας φέρει ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος αφού αποδεικνύεται πως η Αποκεντρωμένη Διοίκηση έχει βάλει λουκέτο στην υπηρεσία ελέγχου νομιμότητας αποφάσεων ΟΤΑ

πηγη

 
Top