Την Τετάρτη στις 30 Δεκεμβρίου θα κάνει το εμβόλιο ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε για την αναγκαιότητα να κάνουν όλοι το εμβόλιο... με το προσωπικό παράδειγμα στέλνουμε το μήνυμα για τον εμβολιασμό...

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Έχω πραγματικά εκπλαγεί με την απόφαση του Κουτσούμπα να πάρει μέρος, σ΄αυτήν την φιέστα του, στημένα επιτυχούς, εμβολιασμού! Δεν έχω δει ποτέ μου τέτοια κινητοποίηση στρατού, Αστυνομίας, Αντιτρομοκρατικής για ένα εμβόλιο, που ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να διατηρήσει, ή να κλέψει για να το πουλήσει! Αίσχος! Αίσχος κάθε Δυτικής κυβέρνησης, που έστησε, ίδια και απαράλλαχτα, αυτό το σόου με προφανώς άνωθεν εντολές!
Γιατί ειδικά με τον Κουτσούμπα;
Μα γιατί τους υπόλοιπους τους ζήσαμε και τους μάθαμε! Θωπευτές του...

συστήματος! Ο ίδιος ο Κουτσούμπας μιλάει, για "5 κόμματα- δύο πολιτικές".
Αναρωτιέμαι, αν αντιλαμβάνεται τι σημαίνει η απευθείας τηλεοπτική μετάδοση του εμβολιασμού του και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί, εκ των υστέρων, από τους πολιτικούς αντιπάλους του! Μ΄ένα κτύπημα στην πλάτη, ίσως και με την φράση "μπράβο καλό παιδί! Καλωσόρισες στο κλαμπ!"
Δεν έχω καμία ένσταση, όταν υποστηρίζει ότι ο "εμβολιασμός είναι αναγκαίος". Φυσικά και είναι!  Ο παραδοσιακός εμβολιασμός!
- Όχι αυτός με τις νέες αμφίβολες τεχνικές παραγωγής εμβολίων!
- Όχι αυτός, που δεν προκαλεί ανοσία!
- Όχι αυτός, που σε υποχρεώνει να παίρνεις την ευθύνη, για οτιδήποτε σου συμβεί!
- Όχι αυτός, πού καταγράφεται, στο ηλεκτρονικό στρατόπεδο συγκέντρωσης, για να χρησιμοποιηθεί, εναντίον των θεσμοθετημένων ελευθεριών σου!
- Όχι αυτός που έχει επιλεχθεί, από τις παγκόσμιες κυβερνήσεις! Δικαίωμα επιλογής εμβολίων πρέπει να έχει κάθε άνθρωπος!
- Όχι αυτός, που πειραματίζεται, για την εξέλιξη του εμβολίου, πάνω σε ανθρώπους-πειραματόζωα!

Όσον αφορά τους συμβούλους-ιατρούς του, να βγουν δημόσια και να μιλήσουν για το "ασφαλές εμβόλιο"! Για να πάρουν και την ευθύνη των λεγομένων τους!
Υ.Γ. Δέχομαι, ευχαρίστως, διαγραφές!
 
Top