Σπυρος Καμπιωτης
Κάποιες ερωτήσεις παρακαλώ σε όοολους τους γνώστες των ...¨πάντων¨ και που ζητούνται απαντήσεις.
Ερώτηση 1η.
Γιατί κατά το τέλος της 1ης καραντίνας, όοολες οι αντιβιώσεις χωρίς καμία εξαίρεση, δεν πωλούνται πλέον ελεύθερα από τα φαρμακεία και αυτές χρειάζεται συνταγή γιατρού?
Ερώτηση 2η
Πως θα σου συνταγογραφήσει ένας γιατρός -έστω και με...

άυλη συνταγογράφηση- μία αντιβίωση, αφού όταν τον πάρεις τηλ. για ραντεβού και σε ρωτήσει τι συμπτώματα έχεις και εσύ του πεις πως π.χ έχεις βήχα ή πυρετό, τότε δεν θα σε δεχτεί και είτε θα σου πει να κάτσεις στο σπίτι -χωρίς διάγνωση και χωρίς αντιβίωση για να δεις  την εξέλιξη ...και ο Θεός να βάλει το χέρι του- είτε θα σε παραπέμψει σε νοσοκομείο όπου εκεί ...σίγουρα την έκατσες την βάρκα?
Ερώτηση 3η
Γιατί σήμερα στις ειδήσεις, -(όχι δεν λέμε κανάλι γιατί δεν θα τους διαφημίζουμε κιόλας)- κάποια κυρία γιατρός λοιμωξιολόγος, είπε πως έστω και εκείνοι που θα κάνουν το εμβόλιο, θα συνεχίσουν να φορούν -μαζί με όλους τους άλλους τις μάσκες τους (κρατώντας και τις αποστάσεις) και όλοι μαζί θα συνεχίζουν τα -άθλια- μέτρα για πάρα πολύ καιρό ακόμα? Τότε προς τι και γιατί θα κάνει ο κόσμος τα εμβόλια αφού ....?
Υσ. α) Για θυμηθείτε τι είχαν πει κάποιοι Σύψες, Μίξες,  ... κλπ. συναπαντήματα  περί μασκών και μέτρων.
Μήπως δεν είχαν πει πως οι μάσκες και τα μέτρα -και τώρα και τα εμβόλια-, θα είναι πλέον ο τρόπος της ζωής μας από εδώ και πέρα, -restart (επανεκκίνηση) το ονομάζουν- και πως θα έπρεπε να αρχίσουμε να συνηθίζουμε σε αυτόν (τον τρόπο ζωής)?
Εεεε? Το θυμηθήκατε?
β) Α!!! Και κάτι άσχετο για ...ξεκάρφωμα. Προσωπικά φέτος θα παραδώσω τις πινακίδες του αυτοκινήτου μου μια και θα μου είναι άχρηστο. Ε! όχι και να τους πληρώνουμε και τέλη κυκλοφορίας για την μη ...κυκλοφορία.
...Βρε σεις, μη ξεχάσετε όταν κυκλοφορείτε με ...τα πόδια σας να φοράτε την ...μάσκα κυκλοφορίας σας έτσι?
 
Top