Από τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο 
Καθηγητή Χειρουργικής
τ. Υφυπουργό Υγείας

κ. Γεραπετρίτη, καλό θα είναι να μην ασχολείστε με θέματα ιατρικής και δη με θέματα εντατικών μονάδων που είναι μακριά από το γνωστικό αντικείμενο της νομικής επιστήμης την οποία διακονείτε. Ιδιαίτερα τώρα με το μεγάλο αριθμό κρουσμάτων και νοσούντων που έχουμε, το οποιοδήποτε σχόλιο για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας δημιουργεί έντονη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ. 
Οι δηλώσεις σας υπήρξαν ατυχείς και εκθέτουν εσάς και την Κυβέρνηση. Εύλογα δημιουργείται σε όλους μας που υπηρετούμε επί 10ετίες το χώρο της Υγείας ότι οι συνεχείς αναφορές σε θέματα ανάπτυξης νέων κλινών ΜΕΘ στα νοσοκομεία, λόγω του ότι δεν έχουν την ακρίβεια και σαφήνεια που ο καθένας μας μπορεί να ελέγξει δημιουργεί ιδιαίτερες ανησυχίες. 
Προχωρήστε σε έναν νέο σχεδιασμό διότι η πανδημία δεν τελείωσε και πιθανόν και τρίτο κύμα αναμένεται και αποφασίστε πώς θα αναδιατάξετε το ΔΗΜΟΣΙΟ και ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα της υγείας και πώς θα αξιοποιήσετε κατά τον καλύτερο τρόπο τις δωρεές τις οποίες έχετε λάβει από έλληνες πολίτες, εταιρείες και οργανισμούς.



 
Top