Ανακλήθηκε, με εντολή του πρωθυπουργού, η απόφαση για περιορισμένη παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα λόγω της διασποράς του κορονοϊού.

Με εντολή του πρωθυπουργού ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, εν μέσω πανδημίας κορονοϊού. Η ανατροπή της ειλημμένης απόφασης ήρθε χθες το βράδυ κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής των ειδικών υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. "Με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη...". Με αυτή τη φράση αρχίζει η ανακοίνωση ακύρωσης της απόφασης.

Κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το ΑΜΠΕ, αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη, κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες.

Τα πρώτα ματς που θα εφαρμόζονταν πιλοτικά η επιστροφή του κόσμου θα ήταν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, με τη Μαρσέιγ και την Ομόνοια αντίστοιχα.
 
Top