ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ


Τις τελευταίες κινήσεις της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη πριν εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Κορωπί, ψάχνουν μέσα από τις κάμερες οι αστυνομικοί. Οι αξιωματικοί χτενίζουν την περιοχή από τις κάμερες της λεωφόρου Λαυρίου και της Μαραθώνος μέχρι την Παλλήνη όπου χάνεται το σήμα του κινητού της τηλεφώνου.


Παράλληλα η οικογένειά της οργώνει στην κυριολεξία όλα τα απόμερα σημεία της περιοχής από το Πικέρμι μέχρι και το Ντράφι.

Η αγωνία για την πολύτεκνη οικογένεια εξακολουθεί να μην έχει τελειωμό, αφού για τέταρτο 24ωρο αναζητά το κορίτσι της, που δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.


Όπως αναφέρει στο newsit.gr ο πατέρας της 19χρονης Γιάννης Βασίλης το μόνο που θέλει είναι ν ακούσει το παιδί του και να μάθει πως είναι στη ζωή.

«Το μόνο που θέλω να μάθω είναι αν είναι καλά. Μόνο αυτό με ενδιαφέρει. Έχουμε μιλήσει όπως κάθε μέρα με την αστυνομία. Μας είπα ότι έχουν βρει κάποιο καινούργιο οπτικό υλικό, το οποίο ελέγχουν, αλλά δεν μας έχουν πει κάτι περισσότερο ακόμα. Είμαστε σε αναμονή και στο ψάξιμο προκειμένου να βρούμε το παιδί μας. Είμαστε συνεχώς στους δρόμους και την αναζητούμε κι εμείς. Πριν από λίγο γυρίσαμε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά μου από το Πικέρμι και το Ντράφι που είχαμε πάει για να βρούμε έστω ένα σημάδι. Επειδή το απόγευμα της Παρασκευής το σήμα του κινητού της τηλεφώνου χάνεται κάπου στην Παλλήνη πήγαμε και ψάξαμε και τις γύρω περιοχές αλλά τίποτα δυστυχώς».


Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία το παιδί ξεκίνησε από το Κορωπί το μεσημέρι της Παρασκευής με προορισμό την Παιανία καθώς είχε σκοπό όπως είχε ενημερώσει την οικογένεια της να πάει μέχρι το κατάστημα Jumbo προκειμένου εκεί να καταθέσει αίτηση για δουλειά. Τελευταία φορά που εντοπίζεται οπτικό υλικό με την 19χρονη είναι λίγη ώρα αργότερα να κατευθύνεται στην στάση 2η Αττικής προς Παιανία.

Σύμφωνα με την Γραμμή Ζωής η Άρτεμις Βασίλη έχει καστανά μάτια, ύψος 1,62 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο με λευκές ρίγες, λευκά αθλητικά παπούτσια και κράτα backpack τσάντα μαύρη όποιος γνωρίζει ή έχει δει κάτι ας καλέσει στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.
 
Top