Μπορεί το λαϊκίστικο λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί ο Παύλος Πολάκης να ενοχλεί ορισμένους, τα όσα όμως που επικαλείται τις περισσότερες φορές τα τεκμηριώνει παραθέτοντας επίσημα έγγραφα. Αυτό κάνει και σήμερα για να μας πει ότι οι νεοδημοκράτες  "φάγαν και τα πόμολα και τώρα τρώνε τις κάσες από τα πορτοπαράθυρα..".

Ερέθισμα του γι' αυτή την διαπίστωση του πρώην αν. υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, αποτέλεσε το έγγραφο που δημοσιεύτηκε σύμφωνα με το οποίο το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής υπερψήφισε πρόταση του περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη να διατεθεί το ποσό των  124.000 ευρώ (!!!) ώστε να εκδοθούν λευκώματα για την ιστορία της Αθήνας , "για να το κάνει -λέει- δώρο ο Πατούλης σε επίσημους προσκεκλημένους!!!". 

"Ο Σγουρός είχε εκδώσει αντίστοιχο λεύκωμα το 2009 με 40.000 ευρώ .Καταλαβαίνετε το ΦΑΓΟΠΟΤΙ που πέφτει.

ΑΙΣΧΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗ, την ίδια στιγμή που δίνεις μόνο δέκα χιλιάδες για την καθαριότητα των σχολείων, βγάζεις λεύκωμα υπερτιμολογημένο στο τριπλάσιο !!!", συμπληρώνει ο ίδιος σε ανάρτησή του.

Εδώ να συμπληρώσουμε ότι πριν λίγες μέρες στον αντιπολιτευόμενο τύπο -συγκεκριμένα στην εφημερίδα Documento- ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο το οποίο τιτλοφορούσε "«Λεφτόδεντρα» με κρατικό χρήμα για τα «γαλάζια παιδιά»" στο οποίο διαβάσαμε για την λεηλασία δημοσίου χρήματος απ' τα στελέχη της Ν.Δ.

Ενδιαφέρουσα και η παρακάτω ανάρτηση του Π. Πολάκη:

 
Top