Ένας 70χρονος πέρασε τον 36χρονο γιο του για αλεπού και τον πυροβόλησε στα πόδια με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά, σύμφωνα με το ilialive.gr.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό του Πύργο στο αγρόκτημα της οικογένειας. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο 70χρονος είχε αντιληφθεί την παρουσία αλεπούς στο αγρόκτημα και τη θεώρησε απειλή για τις κότες του. Έτσι έστησε καρτέρι για να εντοπίσει και να διώξει την αλεπού. Στο αγρόκτημα ήταν μαζί με τον γιο του ο οποίος αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα.
Περίπου στις 10.30 το βράδυ της Τετάρτης η αλεπού έκανε την εμφάνιση της και σύμφωνα με πληροφορίες ο 70χρονος πυροβόλησε προς το μέρος της, χωρίς όμως να την πετύχει. Πατέρας και γιος παρέμειναν στον χώρο έως αργά και κάποια στιγμή περίπου στη μία τα ξημερώματα ο 70χρονος που βρισκόταν εντός της αγροικίας, άκουσε θόρυβο και θεώρησε πως ήταν η αλεπού. Βγήκε έξω και πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τραυματίσει το γιο του στα πόδια, καθώς ο θόρυβος δεν ήταν από την αλεπού αλλά από τον 36χρονο που εκείνη τη στιγμή περπατούσε. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο 70χρονος συνελήφθη.
 
Top