Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”. Νέες αφίξεις, αποχωρήσεις, αινιγματικά πρόσωπα, μυστικά και ίντριγκες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.
Ο Αργύρης Πανταζάρας είχε δεχτεί πρόταση να συμμετάσχει στη σειρά του ΑΝΤ1 από πέρσι αλλά εκείνος είχε ήδη συμφωνήσει να παίξει στο “Κόκκινο Ποτάμι”. “Ναι, μέχρι τελευταία στιγμή παλεύαμε. Όμως είχα κλείσει τον ρόλο του Θέμη στο ‘Κόκκινο Ποτάμι’ έναν χρόνο πριν. Όταν δίνω τον λόγο μου, μου αρέσει να τον κρατάω. Μπορώ να πω ότι ήταν πολύ δελεαστικό, καθώς και ότι έχω μια βαθιά εκτίμηση στον Λευτέρη Χαρίτο, στο καστ και σε ανθρώπους που γνώρισα εκεί. Είχα όμως αρχίσει ήδη την ερευνά μου πάνω στην ιστορία και στο όραμα του Μανούσου Μανουσάκη. Με τις ‘Άγριες Μέλισσες’ ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία. Ακόμα και να συνδυάσουμε τα σίριαλ τέθηκε στο τραπέζι. Όμως πραγματικά κάτι θα χάναμε όλοι. Κάτι από τον ‘Θέμη’ και κάτι από τις ‘Άγριες Μέλισσες’. Είμαι άνθρωπος που μπορώ να δουλεύω 32 ώρες την ημέρα. Δεν έχω βρει όμως ακόμα τον τρόπο να είμαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα την ίδια στιγμή. Έχει ο Θεός, ποτέ δεν ξέρεις...Ίσως μετά...”, είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στο Έθνος έναν χρόνο πριν ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός”.
Η σειρά του ΟΡΕΝ ολοκληρώθηκε και η πρόταση για έναν ρόλο κλειδί στις ‘Άγριες Μέλισσες’ έπεσε και πάλι στο τραπέζι. Ο ηθοποιός έδωσε τα χέρια με το κανάλι του Αμαρουσίου και είναι έτοιμος να ξεκινήσει γυρίσματα και να ενταχθεί πλήρως στο καστ του επιτυχημένου σίριαλ. Μπορεί θεωρητικά το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν να προβλήθηκε στις 16 Ιουλίου, ωστόσο για να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος υπολείπονται ακόμη 26 επεισόδια. Σε αυτά, δύο βασικά γεγονότα θα φέρουν τα πάνω κάτω. Η Ελένη συλλαμβάνεται και οδηγείται σε δίκη. Η πολύπαθη πρωταγωνίστρια της σειράς θα κριθεί ένοχη για τον φόνο του Σέργιου, αλλά λόγω έλλειψης ισχυρών αποδεικτικών στοιχείων δεν θα καταδικαστεί σε θανατική ποινή που ήταν ακόμη σε ισχύ στην Ελλάδα εκείνη την περίοδο, αλλά σε πολυετή κάθειρξη. Το δεύτερο γεγονός που θα ταράξει το χωριό είναι η αυτοκτονία του Θωμά Κυπραίου που θα απαγχονιστεί, έπειτα από τη λήψη μεγάλης δόσης μορφίνης στο αίμα του.
Ο δεύτερος κύκλος ξεκινάει πέντε χρόνια αργότερα, στο 1965 με την Ελένη να παραμένει στη φυλακή και τη Δρόσω μην μπορώντας να αντέξει το ότι το παιδί της το μεγαλώνει η αδελφή της, Ασημίνα και οι Σεβαστοί να φεύγει για την Αθήνα προσπαθώντας να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, ακολουθώντας την καριέρα της τραγουδίστριας που πάντα ήθελε. Τελικά, έχοντας αλλάξει όνομα και κρύβοντας από τους πάντες την αληθινή της ταυτότητα, η μικρή Σταμίρη καταλήγει σε ένα καμπαρέ - οίκο ανοχής στην Τρούμπα. Εκεί, κατά πάσα πιθανότητα θα συναντήσει και θα ερωτευτεί τον Αργύρη Πανταζάρα, έναν όμορφο νέο άντρα με πολλά κρυμμένα μυστικά.
Η Ελένη με κόπο, αναζητεί τα ίχνη της αδελφής της μέσα από τη φυλακή χωρίς αποτέλεσμα. Μέχρι που κάποια στιγμή ένα πρόσωπο από το Διαφάνι εντοπίζει τη Δρόσω στα κακόφημα καλντερίμια του Πειραιά. Η Ελένη στη φυλακή, βιώνει τραγικές στιγμές, δεχόμενη επιθέσεις ξυλοδαρμού, βρισιές και μια απόπειρα βιασμού που έρχεται να την καταβάλλει αλλά και να την πεισμώσει. Η ιδέα της απόδρασης μπαίνει στο μυαλό της, αλλά τελικά δεν επιτυγχάνεται. Στην ιστορία προστίθεται και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος θα υποδυθεί τον διευθυντή των φυλακών που ερωτεύεται την ταλαιπωρημένη Ελένη Σταμίρη. Η ηρωίδα σύμφωνα με τα σπόιλερ θα καταφέρει να αποφυλακιστεί, ωστόσο είναι πολύ πιθανόν και πάλι να καταλήξει στο κελί της όταν μια νέα τροπή έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω για άλλη μια φορά στη ζωή της.
Τα γυρίσματα της επόμενης σεζόν αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτέμβρη.
 
Top