Σημερινό τρομολαγνικό πρωτοσέλιδο της φυλλάδας των ''Συντακτών'' η οπoία είναι μια και από τις φωνές του Embassy... που μας βάζει στα...
επερχόμενα... που δεν είναι άλλο από την γενικευμένη χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους όπως γίνετε και στην Ισπανία τις τελευταίες 4 μέρες.
Αργότερα με τα πρώτα κρυολογήματα θα βάλουν την καραντίνα, η οποία στην χώρα μας έχει σχέση και με τις εσωτερικές εξελίξεις αλλά και τα ελληνοτουρκικά την παράδοση του Αιγαίου στο ΝΑΤΟ και τους Τούρκους.
Δεν πάνε χαμένα τα χρήματα που παίρνει η φυλλάδα για να τρομοκρατεί το εν πολύς αφελή και αδαή λαό μας που καταπίνει αμάσητα ότι του προσφέρουν τα ΜΜΕ.
Όσο για την συγκέντρωση που έγινε στην Μαδρίτη την περασμένη Κυριακή ψευδώς όλα τα ΜΜΕ εδώ έγραψαν και είπαν ότι ήταν εκατοντάδες οι συγκεντρωμένοι,όχι ήταν χιλιάδες και διαδήλωσαν ειρηνικά χωρίς την επέμβαση της αστυνομίας.Δυστυχώς η χρήση της μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους πέρα ότι είναι βλαβερή για την υγεία αλλά και για την τσέπη, θα οδηγήσει σε διχασμό και επεισόδια, πέρα από τις συλλήψεις της αστυνομίας αλλά και μεταξύ πολιτών κάτι που και από τα δυο βλέπουμε να συμβαίνει στο εξωτερικό.Δυστυχώς ελπίδα δεν φαίνεται να υπάρχει από την στιγμή που η Ρωσία μπήκε στο τρυπάκι του Π.Ο.Υ.
Άλλωστε και οι δυο ''υπερδυνάμεις'' τα ίδια αφεντικά έχουν...
 
Top