Δύσκολες ώρες βιώνει ο πρώην παίκτης του MasterChef 3, Χαράλαμπος Κοτσώνης, καθώς έφυγε από τη ζωή, στενός συγγενής του, ο οποίος καταπλακώθηκε από το λεωφορείο που οδηγούσε στη Λευκωσία. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα reporter.com.cym, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 52χρονος οδηγός είχε σταθμεύσει το λεωφορείο και βγήκε από το όχημα. Ωστόσο, φαίνεται να μην είχε ρυθμιστεί το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να παρασύρει τον οδηγό, ο οποίος μόλις το αντιλήφθηκε προσπάθησε να ακινητοποιήσει το όχημα, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.
Ο άτυχος 52χρονος, εγκλωβίστηκε κάτω από το λεωφορείο και για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, ενώ ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.
Σε δηλώσεις το ο Βοηθός Υπεύθυνος της Τροχαίας, Χάρης Ευριπίδου, ανέφερε πως διερευνάται ο λόγος που το χειρόφρενο ήταν κατεβασμένο, ενώ θα εξεταστούν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης. Όπως είπε, «ο άτυχος οδηγός καταπλακώθηκε από το λεωφορείο, στην προσπάθεια του να ανακόψει την πορεία του λεωφορείου, ενώ σε αυτό δεν υπήρχαν επιβάτες».
Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης αποχαιρέτησε το αγαπημένο του πρόσωπο με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Facebook, γράφοντας: "Την μια μέρα είσαι εδώ, γεμάτος ζωή, εμπειρίες, συναισθήματα, χαρούμενος.. νομίζεις θα ζεις έτσι για πάντα.. και ξαφνικά, κενό, δεν είσαι τίποτα παρά μόνο σκόρπιες αναμνήσεις.. Να ζήσεις ελεύθερος, να αναπαυτεί η ψυχή σου με ειρήνη..". Λίγο νωρίτερα, είχε αναρτήσει ένα δημοσίευμα, αναφέροντας: "Κανένας δεν αξίζει τον θάνατο, πόσο μάλλον τόσο ακαριαία. Αιωνία στου η μνήμα Τατα..."

Δείτε φωτογραφίες από το τραγικό συμβάν

 
Top