Για όσα δεν έδειξαν οι κάμερες του MasterChef μίλησε η Μάρλεν Γρυντάκη, η οποία αποκάλυψε ότι χώρισε με τον σύντροφό της και ότι είναι ανοιχτή στο κάλεσμα του έρωτα.
"Όσο ήμουν στο παιχνίδι είχα σχέση με ένα παιδί από το Λονδίνο, που μετά τo ΜasterChef χωρίσαμε γιατί αποφάσισα να ζήσω στην Ελλάδα. Υπήρχε η σχέση, όσο ήμουν στο σπίτι.Δεν υπήρχε άλλο ειδύλλιο, είναι απλά φήμες. Τώρα ανοίγουμε τα φτερά μας, νέους ορίζοντες, ο έρωτας χτυπάει την πόρτα, κι εγώ θα την ανοίξω, μάλλον, θα δούμε" είπε για την προσωπική της ζωή.
Για τον ρατσισμό που δέχτηκε λόγω των κιλών της είπε: "Το ότι σε κάποιους δεν αρέσει κάποιος υπέρβαρος άνθρωπος είναι Ok, αλλά δεν είναι Ok να κάθεται να τον κατακρίνει για το βάρος του, συγγνώμη ρε φίλε, ο καθένας μπορεί να είναι όπως θέλει, τι σε νοιάζει, εσένα βαραίνουν ή σου τρώω το φαγητό;".
Σχετικά με την κόντρα που είχε με τη Μαρία Μπέη είπε: "Δεν ταιριάζαμε σαν χαρακτήρες έτσι κι αλλιώς. Απλά ο τρόπος που αντιμετώπιζε κάποια πράγματα και που μιλούσε και έκανε".
Αναφορικά με τον Δημήτρη Μπέλλο που έλεγε ότι συμπαίκτριά του τού ζήτησε να υποδυθούν το ζευγάρι, εκείνος αρνήθηκε και τελικά τον εκδικήθηκε, είπε: "Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν να λένε μπούρδες και να πουν τα πράγματα όπως είναι, αυτός τριγύριζε, ήταν ο μελισσούλος και τριγύριζε τις μελισσούλες μπας και βρει γύρη και τη βρήκε. Έτσι είναι και κάθεται και λέει μπούρδες. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του".
Δείτε το βίντεο από το Open:
 
Top