Αναγνωρισιμότητα κέρδισαν οι παίκτες της νέας σεζόν του reality μαγειρικής με αποτέλεσμα τα σχέδιά τους να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του κοινού ενώ μπορούν να κάνουν πιο εύκολα το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.Ήδη, σύμφωνα με το Secret των "Παραπολιτικών", ορισμένοι από αυτούς έκλεισαν δουλειές, όπως ο Γιώργος Λασκαρίδης, καθώς μετά το MasterChef εντάχθηκε στη δισκογραφική εταιρεία Panik Entertainment Group. "Το πρώτο βήμα για να κάνεις κάτι καινούργιο είναι η απόφαση ότι δεν μένεις στάσιμος ποτέ. Μια καινούργια συνεργασία μόλις ξεκίνησε" έγραψε ο ίδιος στα social media και εξήγησε πως η συνεργασία αυτή δεν θα αφορά τραγούδι, αλλά το management των δραστηριοτήτων του. "Σκέφτομαι να κάνω εκπομπή στο YouTube" δήλωσε προ ημερών ο ίδιος.

Αντίθετα, ο Διονύσης Πρώιος και η Μάρλεν Γρυντάκη, που έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό μετά την αποχώρησή τους από το reality μαγειρικής, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συνεργαστούν στο κοκτέιλ μπαρ με την ονομασία Urban Garden Bar, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στου Ψυρρή. Οι δυο τους είχαν μια φιλική σχέση μέσα στο παιχνίδι, η οποία φαίνεται πως εξελίχθηκε σε επαγγελματική με τη συνεργασία τους. Από την πλευρά του, ο Τζον Λεβί Ριανό, σε συνεργασία με τον Σταμάτη Κωβαίο, γνωστός από το περσινό MasterChef, θα συμμετέχει σε εκπομπή μαγειρικής με συνταγές για την οικογένεια, χαμηλές σε κόστος.Σε αυτούς που θα επενδύσουν στη δημοτικότητά τους στα social media, συγκαταλέγεται η Κατερίνα Λένη, που έγινε γνωστή για τις ατάκες της και την κόντρα της με τον Γιώργο Λασκαρίδη.

Πλέον, εκτός από το να μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram εκπληκτικές συνταγές, στα άμεσα σχέδιά της είναι η έναρξη ιστοσελίδας-ιστολογίου, που θα έχει συνταγές από τη μεσογειακή κουζίνα ως κεντρικό θέμα, με πληροφορίες για την ίδια και τη ζωή της. Ο Κώστας Νταλιάνης αφιερώνει μεγάλο κομμάτι του χρόνου του στη δημιουργία βίντεο στο instagram. Εκει συνδυάζει εικόνες από ταξίδια και ξεχωριστές διαδρομές σε όλη την Ελλάδα με συνταγές και ιδιαίτερες γεύσεις. Παράλληλα, δραστηριοποιείται στον χώρο του private cooking, ετοιμάζοντας γεύματα υψηλών απαιτήσεων για εκλεκτούς προσκεκλημένους σε ιδιωτικούς χώρους. "Συνοδοιπόρος" του στις ταξιδιωτικές και γαστρονομικές του περιηγήσεις θα είναι ο Ηλίας Κιαζόλι, ο οποίος επίσης θα συνεργάζεται για την καλοκαιρινή σεζόν με ένα γνωστό εστιατόριο στην Τήνο, όπου έχει αναλάβει την επιμέλεια του μενού. Φυσικά τα πλάνα του περιλαμβάνουν συζητήσεις και επαφές με εστιατόρια του εξωτερικού για τη χειμερινή περίοδο.Από τους ταλαντούχους παίκτες του φετινού Masterchef ήταν και ο Ηρακλής Αποστολίδης, ο οποίος ξεκίνησε συνεργασία με εστιατόριο στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης μαζί με τον σεφ Αλέξανδρο Κιουσάμπα. Από την πλευρά της, η Ντέμη Γεωργίου ασχολείται με την κουζίνα του δικού της vegan εστιατορίου στον Κεραμεικό με την ονομασία "Lime Bostro" στο οποίο ξεκίνησε να εργάζεται και η επίσης παίκτρια του MasterChef 4, Φωτεινή Ζοσιμίδου.

Η 20χρονη Μαριάννα Πουλμεντη, κόρη του βραβευμένου με Michelin σεφ Νίκου Πουλμέντη, εργάζεται στην κουζίνα ενός χώρου που δημιουργεί street food ιδιαίτερων απαιτήσεων. Όσον αφορά στον φιναλίστ του reality Σταύρο Γεωργίου ετοιμάζει στη Λάρνακα καινούργια πράγματα με γνωστό επιχειρηματία.

 
Top