Τραγική συνεχίζει να είναι η κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας. Τα προβλήματα μεγαλώνουν όπως περιγράφουν ασθενείς και συγγενείς. 

Στο νησί οι μόνοι κάτοικοι είναι περίπου ‎39.283 ενώ το καλοκαίρι ο πληθυσμός υπερτριπλασιάζεται. Όσοι χρειαστούν ιατρική φροντίδα έρχονται αντιμέτωποι με καταστάσεις που ξεπερνάνε κάθε φαντασία. Γιατροί και νοσηλευτές δίνουν όλο τους τον εαυτό για να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να εξυπηρετηθούν οι ασθενείς.

Σύμφωνα με καταγγελία στην Kedenews ασθενής επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας γιατί χτύπησε το πόδι του. Αφού έγινε η απαιτούμενη θερμομέτρηση για τον κορωνοϊό, τον ρώτησαν που πονάει. Στην συνέχεια οι νοσηλευτές εξήγησαν πως δεν λειτουργεί το μηχάνημα ακτινογραφίας και ούτε υπάρχει ορθοπεδικός. Χωρίς τις απαραίτητες εξετάσεις και χωρίς καμία διάγνωση τύλιξαν το πόδι του ασθενή και του πρότειναν να περιμένει 15 ημέρες χρησιμοποιώντας πάγο. Η δεύτερη λύση ήταν να επισκεφτεί τα νοσοκομεία της Αθήνας ή να πάει σε ιδιώτη γιατρό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ακτινολογικό δεν λειτουργεί τουλάχιστον από το 2018 και κάθε φορά ακούγεται η ίδια δικαιολογία.

Σήμερα στη δημοφιλή ομάδα του facebook  "SALAMIS NEWS  IT" που ασχολείται με τα θέματα του νησιού, οι διαχειριστές ανάρτησαν την πληροφορία ότι το Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας ενδέχεται να κλείσει λόγω τραγικών ελλείψεων προσωπικού  μετά τις 15/08/2020!

Μάλιστα οι διαχειριστές της ομάδας κρούουν τον κώδωνα του κίνδυνου στους βουλευτές της Β΄Πειραιά ώστε να πράξουν τα δέοντα...

Θα επανέλθουμε! 

Δείτε την ανάρτηση





Γιωργος Κρανιδιωτης

Ένα πολύ σοβαρό θέμα που οι κάτοικοι του νησιού πρέπει να γνωρίζουν την εξέλιξη του!
#Μαρκόπουλος_Δημήτρης
#Θεοδωρακοπούλου_βασω
#Παναγόπουλος_Γιώργος
#Νινα_κασιματη


 
Top