Παραβίασε κάθε πρωτόκολλο στην πρώτη ημέρα των ανοιχτών κινηματογράφων ο Δήμος Κερατσινίου/Δραπετσώνας… Αν και το έργο που έκανε πρεμιέρα, η «Ευτυχία», δεν προσφέρεται για αυτό, αυτοί οι «μασκαράδες» πάλι τα κατάφεραν! Μας έκαναν και γελάσαμε μέχρι δακρύων !
Αν το έβλεπε ο Χαρδαλιάς κι ο Τσιόδρας, τα πρόστιμα θα έπεφταν βροχή, κύριοι…! Καθόλου αποστάσεις μεταξύ των θεατών, μηδέν προφυλάξεις σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ και αστείες δικαιολογίες στην επίσημη σελίδα του Δήμου!
Φυσικά, όσο κι αν θα θέλαμε, οι πολίτες δεν είναι χαζοί, ήρθαν, είδαν και «ξεμπρόστιασαν» τον Δήμαρχο και το επιτελείο του δημοσίως, στην σελίδα του Facebook! Βιάστηκε να χαρεί ο Δήμαρχος με την πρεμιέρα, αλλά οι θεατές…. είχαν άλλοι γνώμη! Δείτε τα σχόλια των πολιτών και θα καταλάβετε! Τα μόνα κλάματα που θα έχουμε θα είναι αν θα βρεθεί έστω και ένα κρούσμα στον δήμο μας εξαιτίας σας…. Προσοχή!
Δείτε τα σχόλια των πολιτών και την γελοία απάντηση του Δήμου…


Δείτε επίσης τον τρόπο που καθόντουσαν οι θεατές και κρίνετε από μόνοι σας… Όποιος έχει μάτια βλέπει ! Αλλά κατά τα άλλα κουνάτε το δάχτυλο σε επιχειρήσεις για τον τρόπο που βάζουν τα τραπεζοκαθίσματά τους και βιάζεστε να τους κλείσετε και να τους ρίξετε πρόστιμα!



e-peiraias
 
Top