Καθηλώνει η τρισέλιδη κατάθεση της μικρής Μαρκέλλας που «καίει» την 33χρονη κατηγορούμενη με τη δικηγόρο της οικογένειας, Ανθούλα Ανάσογλου σε δήλωσή της στο Mega να υποστηρίζει πως η πολιτική αγωγή θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της, προκειμένου να αποδείξει ότι η «κοκκινομάλλα» δεν έδρασε μόνη της.

«Η πολιτική αγωγή θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να δείξει ότι δεν έδρασε μόνη αυτή η γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά η κα. Ανάσογλου, η οποία στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάθεση της 10χρονης. Η συνήγορος της οικογένειας υπογράμμισε ότι πως τα όσα είπε η ανήλικη είναι πέραν πάσης αμφισβήτησης, καθώς η κατάθεσή της έγινε παρουσία παιδοψυχιάτρου. «Όταν μια κατάθεση δίνεται με τη βοήθεια παιδοψυχιάτρου και υπογράφεται, σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να την προσβάλλει», υπογράμμισε.

Όσον αφορά τα στοιχεία που έχουν προκύψει σχετικά τις υποψίες για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, η κ. Ανάσογλου σημείωσε πως δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία, ωστόσο οι κινήσεις της 33χρονης δείχνουν ότι κάτι κρύβει. «Περιμένουμε με αγωνία αποτελέσματα. Η κατηγορουμένη κάτι κρύβει, είναι φανερό», σημείωσε.

Δείτε το βίντεο:

 
Top