Στην αντεπίθεση περνάνε οι Δημοτικού Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, εκφράζοντας μια σειρά παραπόνων κατά του Δημάρχου, Χρήστου Βρεττάκου.

Την αρχή έκανε ο επικεφαλής της παράταξης “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ”, Παντελής Καμάς, στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι θα απέχει από την συνεδρίαση ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Μαυρούτσος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε ανάλογη στάση θα κρατήσει και οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης. Έχουν ζητήσει εδώ και καιρό με αίτημά τους γραφεία για τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, χώρο στον ιστότοπο του Δήμου (το μόνο που έχει γίνει δεκτό) καθώς και live μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων. Ο Δήμαρχος είχε δεσμευτεί πως από την Δευτέρα 15 Ιουνίου τα συμβούλια θα μεταδίδονται. Δυστυχώς μέχρι στιγμής όμως δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και ο Λουκάς Τζανής είχε παραχωρήσει γραφεία στην αντιπολίτευση, αλλά ο “Δημοκράτης” Χρήστος Βρεττάκος. Όπως αρνείται και τη live μετάδοση των Συμβουλίων, πιθανόν γιατί φοβάται μην χαλάσει την εικόνα που έχει σχηματίσει ο κόσμος για εκείνον. Να πούμε σ’ αυτό το σημείο ότι είμαστε από τους λίγους Δήμους πανελλαδικά που έχουν μείνει πίσω σ’ αυτό τον τομέα.

Δευτέρα λοιπόν θα έχουμε νεότερα…
e-peiraias.gr/
 
Top