Μια εξέλιξη, για τους περισσότερους αναμενόμενη, ήρθε και επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο, Ν.Καραγιάννη, ανακοίνωσε πως η Περιφέρεια προχωράει στη κατασκευή 3 νέων μονάδων επεξεργασίας απορριμμάτων, μια εξ αυτών στο Σχιστό, στο Κερατσίνι. Ένα θέμα που είχε συζητηθεί το προηγούμενο διάστημα, ακόμα και στο Δημοτικό Συμβούλιο και τον Δήμαρχο να “δείχνει” αντίθετος σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ενώ τότε όλη η αντιπολίτευση είχε σταθεί σκληρά απέναντι σ αυτή τη πρωτοβουλία με εξαίρεση τον Φίλιππο Καμπούρη που είχε μιλήσει για “πράσινο εργοστάσιο” και τον Παναγιώτη Διαλινάκη που ήταν “όχι μεν αλλά”.

Στο σημερινό δημοσίευμα η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Μαυρούτσο, ο οποίος με ανάρτησή του έριξε τα βέλη του στον Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστο Βρεττάκο, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Καλώς τα δεχτήκαμε Δήμαρχε!!! Πώς τα ΟΧΙ μας, γίνονται ΝΑΙ… κι ακόμα δεν είδαμε τίποτα….”!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΥΡΟΥΤΣΟΥ: 

Είπαμε ΟΧΙ σε εργοστάσιο σκουπιδιών στο Σχιστό, έγινε ΝΑΙ... Έρχεται !
Είπαμε ΟΧΙ σε επαναλειτουργεία του Νεκροταφείου της Ανάστασης, έγινε ΝΑΙ με ψήφισμα του ΔΣ Πειραιά, συνεχίζουν κανονικά!!! (Παγκόσμια πρωτοτυπία, δύο ενεργά νεκροταφεία στην ίδια πόλη)
Είπαμε ΟΧΙ στα καζάνια, έγινε ΝΑΙ μέχρι το 2035 δίπλα μας !
Είπαμε ΟΧΙ σε ξεχωριστό ΣΜΑ του Πειραιά όπου να' ναι τα σπουδαία... Θα γίνει ΝΑΙ... Και θα εξυπηρετούμε 19 Δήμους, όπως χρόνια τώρα και ένα ακόμα ΣΜΑ Δώρο από τον Πειραιά!
Είπαμε ΟΧΙ σε επέκταση της COSCO, έγινε ΝΑΙ, συνεχίζει το Master Plan της κανονικά! Οι γερανογέφυρες, τα containers, με ό,τι συνεπάγεται αυτό (φωτορύπανση, ηχορύπανση) δίπλα στις πολυκατοικίες στον Άη Γιώργη!
Κι εύλογα γεννάται η απορία μου... Γιατί μας βάζετε και ψηφίζουμε συνέχεια... Αφού όλα είναι προγραμματισμένα και προδιαγεγραμμένα.....
Γιατί δεν διεκδικούμε κι εμείς λίγο πράσινο, αθλητικές εγκαταστάσεις, να κερδίσουμε κάτι ανταποδοτικά από όλη αυτήν την ιστορία;
Γιατί μας αντιμετωπίζουν μόνιμα ως πολίτες τριτοτέταρτης κατηγορίας; Γιατί;
Όλα θα γίνουν για εμάς....Χωρίς εμάς....!!!
Ένα μεγάλο συγγνώμη στα παιδιά μας, για αυτά που θα τους παραδώσουμε! Προσπαθήσαμε.... Αλλά δεν....!!!! Δεν είναι στο χέρι μας τίποτα....!
Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου και... συνυπεύθυνος (εφόσον "ψηφίζω"), Παναγιώτης Μαυρούτσος.
Καληνύχτα Κερατσίνι - Καληνύχτα Δραπετσώνα !
 
Top