ΑΦΟΡΗΤΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ...

ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΙ ΡΟΜΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΥΡΟΥΤΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ:

Χθες, κατηγόρησες εμένα, δήμαρχε, πως ξεσήκωσα 15 ανθρώπους στο Δημοτικό Συμβούλιο, να έρθουν να παραπονεθούν για τους ρομά της Πλατείας Κύπρου...!!!
Τους έδιωξες και είπες να έρθουν σήμερα το πρωί στο γραφείο σου, που είναι πάντα ανοιχτό (άσε μας να αμφιβάλλουμε για αυτό) !!
Ήρθαν... και τους ξαναέδιωξες λέγοντας πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι με την αστυνόμευση...! Τους έφτιαξες την πλατεία και αυτό ήταν ότι καλύτερο μπορούσες να κάνεις...!
Η αγαπημένη αντιδήμαρχος είπε πως έπρεπε να λένε και ευχαριστώ για τα τραπεζάκια που άφησες να βγάλουν οι άνθρωποι... Λες και είναι δικιά σου η πλατεία.... Ή τα βγάζουν τσάμπα....! Να τα κάνω τι τα τραπέζια μου, άμα τα βλέπω συνεχώς άδεια !
Τι να την κάνω την πλατεία αν δεν μπορώ να την χαρώ; Εγώ ή τα παιδιά μου; Πάμε αύριο το απόγευμα για καφέ εκεί αν θες και κρίνε μόνος σου...! Δεν θα σου είναι δύσκολο να το διαπιστώσεις! Η κατάσταση είναι οριακή!
Πάρε θέση, ξαναδές το θέμα της αστυνόμευσης...! Δήμαρχος είσαι.. Κάτι θα μπορείς να κάνεις... Διόρισε φύλακες... Τόσους τετράμηνους πήρες...! Βάλε στην πλατεία κάποιους...
Συνέλαβαν προχθές 10χρονο Ρομά με 30 σελίδες παραβατικότητας... Θα έχουμε δυσάρεστα, πολύ σύντομα, αν δεν κανεις κάτι.. και το κρίμα στον λαιμό σου!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΥΡΟΥΤΣΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
 
Top