ΩΙΜΕ, ΩΙΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ
Ανδρέας Βγενόπουλος. Δεν τούφτανε που ήταν νεκρός 4 χρόνια, τον χτύπησε κι ο ιός κι άστα να πάνε. Σε νοσοκομείο στην πόλη Σαλβαντόρ της Βραζιλίας ο Α.Βγενόπουλος, χτυπημένος από τον κορωνοϊό.   ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ... ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ!! Αμέσως μετά αναχώρησε ολοζώντανος για τον .. παράδεισο της .. Βραζιλίας. Αντε βρε, ζωή σε λόγου μας. 'Ετσι, ας πεθαίνουμε κάθε μέρα!!
ΦΩΤΟ. ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ .. ΚΟΥΤΙ ΟΕΟ; Είναι στο νεκροταφείο Κηφισιάς, κάποιος να το ανοίξει;

Ο Α.Βγενόπουλος μεταφέρθηκε κατευθείαν στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης του νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε, αφού η κατάσταση του κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή....
Η τελευταία φορά που θεάθηκε ο Α.Βγενόπουλος, ο οποίος ας σημειωθεί καταζητείται από την Κυπριακή Δημοκρατία για οικονομικά εγκλήματα, ήταν στην .... κηδεία του στην Ελλάδα πριν από τέσσερα χρόνια.
Αποδεικνύεται τελικά ότι η εκδοχή που ήθελε τον Α.Βγενόπουλο να είχε σκηνοθετήσει τον θάνατό του και να καταφεύγει σε χώρα της Λατινικής Αμερικής ήταν αληθινή.
Κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας μεταβαίνει εσπευσμένα σήμερα με ιδιωτική πτήση στην Βραζιλία συνοδευόμενο με άτομα από την ΙΝΤΕΡΠΟΛ. Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης είχε χθες βράδυ τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου. Ο Πρόεδρος της Βραζιλιας διαβεβαίωσε τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση και παράδωση του Α.Βγενόπουλου στις ελληνικές αρχές εάν βεβαίως επιβιώσει.
Ανάστατος όλος ο πολιτικός, τραπεζικός και επιχειρηματικός κόσμος στην Ελλάδα και Κύπρο
Αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση για τον Α.Βγενόπουλο στον πολιτικό και οικονομικό κόσμο της Ελλάδας και της Κύπρου. Η ανακοίνωση του θανάτου του το 2016 είχε καθησυχάσει πολλούς πολιτικούς, τραπεζίτες και δημοσιογράφους οι οποίοι ένιωθαν ότι οι συναλλαγές που είχαν με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της MARFIN θα μπορούσαν να τους προκαλέσουν σημαντικά νομικά και πολιτικά προβλήματα. Ήδη σενάρια που είχαν δει τη δημοσιότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο παρελθόν έχουν αρχίσει να εμφανίζονται ξανά. Μάλιστα ακούγεται ότι αρχηγός πολιτικού κόμματος στην Κύπρο, του οποίου το κόμμα έλαβε σοβαρή χορηγία απο τον Α.Βγενόπουλο στο παρελθόν, βρίσκεται σε κατάσταση απόγνωσης και πανικού και ευελπιστεί σε δεύτερο θάνατο του Α. Βγενοπολου. Φερεται μάλιστα να είπε σε στενό κύκλο ότι αυτή τη φορά θα παρευρεθεί προσωπικά στην κηδεία του.

07.11.2016 Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Ανδρέα Βγενόπουλου στη Νέα Ερυθραία.
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ιερό ναό της Αγίας Μαύρας. Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στα 63 του χρόνια από καρδιακή ανακοπή, τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Η ταφή πραγματοποιήθηκε στο νεκροταφείο της Κηφισιάς.
 
Top