ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ 10 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ!

Το νέο έγκλημα σε βάρος του λαού του Περάματος προβλέπεται σε διάταξη (άρθρο 92) νομοσχεδίου για το περιβάλλον που ήδη συζητείται στη βουλή. Συγκεκριμένα ορίζεται στο άρθρο 92 ότι στο Πέραμα και σε άλλους 22 δήμους δημιουργούνται Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμάτων (ΣΜΑ), δηλαδή "μικρές χωματερές". Στο δήμο Περάματος χωροθετείται η περιοχή του παλαιού Νεκροταφείου έκτασης 10 στεμμάτων (10.160,65 τ.μ.), δίπλα στο 1ο Λύκειο Περάματος και σε κατοικημένη περιοχή.
Το αίσχος τους όμως δεν σταματάει εδώ! Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόμενος από τον δήμαρχό του Γιάννη Λαγουδάκη, είχε το θράσος, την 1η Μάη, μέρα σύμβολο για την εργατική τάξη όλου του κόσμου, όχι μόνο να έρθει στο Πέραμα για να «κλάψει» τάχα για τους εργαζόμενους, αλλά η όλη φιέστα στήθηκε ακριβώς μέσα στο χώρο που όλοι μαζί ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και δημοτική αρχή προορίζουν για χωματερή.
Με δεδομένο ότι το νομοσχέδιο ψηφίζεται την Τρίτη 5 Μάη, απαιτούμε να γίνει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο πριν την ψήφισή του. Καλούμε το λαό του Περάματος σε οργάνωση της πάλης ενάντια στο νέο έγκλημα σε βάρος του και σε βάρος των παιδιών του. Έχουμε τα καζάνια του θανάτου, τη ρυπογόνα λειτουργία των μονοπωλιακών ομίλων όπως της Cosco και των εταιριών πετρελαιοειδών, θα φορτωθούμε και τη χωματερή;
Vasilis Vatistas

 
Top