Για τις φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνει εκπομπή στον ALPHA ρωτήθηκε η Βάσω Λασκαράκη, καθώς σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει είτε θα παρουσιάζει πρωινό μαγκαζίνο μετά την Σταματίνα Τσιμτσιλή, είτε θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη. “Αισθάνομαι περίεργα που τα γυρίσματα της σειράς φτάνουν στο τέλος, αλλά εντάξει χαίρομαι”, είπε στην κάμερα της εκπομπής το "Πρω1νό του ΑΝΤ1 σχετικά με το “Έρωτας Μετά” που ολοκληρώνει τα γυρίσματά του σε λίγες ημέρες. Για το μελλοντικά της σχέδια απάντησε: “Δεν θα σας πω κάτι. Θέλω να είστε όλοι καλά, να μου ευχηθείτε να είμαι και εγώ καλά. Να έχουμε ένα ωραίο καλοκαίρι, να έχουμε την υγειά μας. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα.”

“Το καλοκαίρι θα με βρει στην Κρήτη σίγουρα τον περισσότερο καιρό υποθέτω, όπως κάθε χρόνο. Πέρυσι δεν με βρήκε στην Κρήτη γιατί έκανα γυρίσματα, φέτος ελπίζω να έχω περισσότερο χρόνο”, είπε επίσης βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος σε κάποια σενάρια που την ήθελαν να αναλαμβάνει εκπομπή από το καλοκαίρι.

Τη Βάσω Λασκαράκη συνάντηση και η κάμερα της εκπομπής "Ευτυχείτε" του OPEN. "Δεν θέλω να πω κάτι γιατί έχουν γίνει απλά κάποιες συζητήσεις. Ό,τι είναι να γίνει, θα φανεί μέσα σε 1-2 μέρες' αρκέστηκε να απαντήσει .

 
Top