Με τις σειρήνες να ηχούν και τους φάρους αναμμένους από τα οχήματα τους σε συνδυασμό με ένα δυνατό χειροκρότημα, τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος είπαν ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στο ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου "ΑΧΕΠΑ" που καθημερινά δίνει κατά του κορονοϊού.
Άνδρες του πυροσβεστικού σώματος και οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας βρέθηκαν λίγο μετά τις 8 το απόγευμα της Τρίτης έξω από το ΑΧΕΠΑ, το οποίο είναι νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό και με τον δικό τους τρόπο εξέφρασαν τη στήριξή τους στους «ήρωες με τις μάσκες».
Υπό τους ήχους των σειρήνων των πυροσβεστικών οχημάτων, οι πυροσβέστες της Θεσσαλονίκης χειροκρότησαν θερμά και ευχαρίστησαν δημόσια γιατρούς και νοσηλευτές για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κάνουν όλο αυτό το διάστημα που ο φονικός ιός έχει εγκατασταθεί και στη χώρα μας.
«Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μια ηθική στήριξη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τους δώσουμε δύναμη μέχρι να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση» δήλωσε ο Επικεφαλής των Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Β. Ελλάδος, Σπύρος Βαρσάμης.
«Ήταν μια πρόταση δίκη μας, να δώσουμε μια ηθική στήριξη, μια ηθική συμπαράσταση σε όλους αυτούς τους ήρωες με τις μάσκες, σ’ αυτούς τους ανθρώπους που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό», ανέφερε σχετικά με τη δράση ο πρόεδρος Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας, Ιωάννης Ιωαννίδης.
Από την πλευρά του ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης, ευχαρίστησε δημόσια το προσωπικό του νοσοκομείου αφού όπως είπε εν μέσω κορωνοϊού, έχουν όλοι στηρίξει την προσπάθεια του νοσοκομείου. Αναφορικά με το «ευχαριστώ» των πυροσβεστών σημείωσε πως «αποτελεί μια αναγνώριση των προσπαθειών του νοσοκομείου, το οποίο σαν κέντρο αναφοράς για τον κορωνοϊό, έχει επιβαρυνθεί αρκετά».
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:
 
Top