Δήλωση για γερά γέλια έκανε χτες από λίγο ο λοιμοξιολόγος των απανταχού πληρωμένων εντύπων. Πιο συγκεκριμένα ο κος Τσιόρδας δήλωσε ότι η θετική αντιμετώπιση της πανδημίας στην Ελλάδα δεν οφείλεται σε τύχη αλλά στην οξυδερκή και συστηματική του εργασία ήδη από τον Ιανουάριο...



Θυμίζουμε στον κο Τσιόρδα ότι ο ΕΟΔΥ διαμέσου του  προέδρου και κουμπάρου του Υπουργού Υγείας, κο Αρκουμανέα, δήλωνε ότι ο νέος κορωνοϊός είναι σαν μια απλή γρίπη με χαμηλή μεταδοτικότητα. Εξάλλου, τις ίδιες οδηγίες έδινε και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, στάση για την οποία, ο Αιθίοπας επικεφαλής του, κατηγορείται από την Κυβέρνηση Τραμπ για συνεννοημένη συγκάλυψη με την Κινεζική Κυβέρνηση.

 Άλλωστε, ο συγκεκριμένος ήταν Υπουργός Εξωτερικών της Αιθιοπίας τον καιρό που η Κινεζική Κυβέρνηση έκλεινε τα deals των δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων με την Κυβέρνηση της Αιθιοπίας.

Κύριε Τσιόρδα, μπορεί να σας γοητεύει η πολιτική σταδιοδρομία - μια θέση στις λίστες της ΝΔ είναι σενάριο πιθανό, μη παίζεται με την νοημοσύνη των πολιτών γιατί αν προετοιμαζόσασταν ήδη από τον Ιανουάριο θα είχατε προβεί στις κατάλληλες προμήθειες υγειονομικού υλικού και δεν θα περιμένατε τις δωρεές ιδιωτών.
dimotikosafari
 
Top