Τη δική της απάντηση έδωσε η Κένταλ Τζένερ στη σεξιστική επίθεση που δέχθηκε στο twitter όπου χρήστης των social media την ειρωνεύτηκε ότι οι παίκτες του ΝΒΑ τη δίνει ο ένας στον άλλον, σχολιάζοντας το γεγονός ότι το μοντέλο κάνει σχέσεις με μπασκετμπολίστες, ενώ πρόσφατα άρχισε να βγαίνει με τον Ντέβιν Μπούκερ.

Η Κένταλ δεν το άφησε το αναπάντητο γράφοντας: "Κάνουν λες και δεν έχω τον απόλυτο έλεγχο για το πού το δίνω". Οι διάσημες αδερφές της, αν και έχουν τις κόντρες τους κατά καιρούς, έσπευσαν να εκφράσουν τη στήριξή τους. Μάλιστα, η Κάιλι έγραψε ότι αυτό είναι το "tweet της χρονιάς". Επίσης, δέχθηκε τη συμπαράσταση όλων των ακολούθων της.

Το προσβλητικό σχόλιο έγινε μετά την ανάρτηση ενός βίντεο TikTok όπου τρεις άνδρες ρίχνονται σε ένα νεαρό κορίτσι.

Πρόσφατα, το ΤΜΖ δημοσίευσε βίντεο όπου η Κένταλ μπαίνει στο αυτοκίνητο του Μπούκερ, μετά τον χωρισμό της από τον Μπεν Σίμονς και ήταν πολλοί εκείνοι που σχολίασαν την προτίμηση του 24χρονου μοντέλου στους μπασκετμπολίστες. Ο Ντέβιν Μπούκερ είναι ο πρώην της Τζόρντι Γουντς, της πρώην κολλητής της Κάιλι Τζένερ που εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τον Τρίσταν Τόμπσον, συντρόφου της Κλόε Καρντάσιαν και πατέρα της κόρης της. Πάντως, πηγές λένε ότι οι δυο τους κινούνται στους ίδιους κύκλους και είναι καλοί φίλοι ενώ όσοι τους έχουν δει μαζί λένε ότι δεν μοιάζουν για απλοί φίλοι αλλά είναι σίγουρα ζευγάρι.

 
Top