Φυλακισμένοι στο σπίτι – Πόσο ακόμη είστε πρόθυμοι να παραμείνετε φυλακισμένοι;

12 Απριλίου 2020
Σε ποιο σημείο θα αρχίσετε να ρωτάτε τι συμβαίνει; Πόσο μακριά πρέπει να το πάει η κυβέρνηση προτού ξυπνήσετε  από τον βαθύ ύπνο σας; Πόσο μακριά θέλετε να πάει αυτό;
Από τον Ανώνυμο
(henrymakow.com)
Βλέπετε τα πιο δρακόντεια μέτρα που επιβάλλονται σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης που έχουμε ποτέ δει στη διάρκεια της ζωής μας και όμως παρά να ανησυχείτε, πολλοί από εσάς χειροκροτούν.
Οι άνθρωποι συλλαμβάνονται επειδή ξοδεύουν πολύ χρόνο έξω από το σπίτι τους και εσείς  χειροκροτείτε.

Σε πάρτι γενεθλίων ενός παιδιού εισβάλλει η αστυνομία και εσείς  χειροκροτείτε.
Σε μία νεαρή γυναίκα επιβάλλεται πρόστιμο, επειδή θεωρείται "μη απαραίτητο ταξίδι" επειδή ταξιδεύει μόνο ως μια χαλαρή διασκέδαση και εσείς χειροκροτείτε.
 Μια παρέλαση δασκάλων και διοικητικών υπαλλήλων που ήθελαν να περάσουν από τις γειτονιές και να ασκήσουν τα παιδιά, πήραν πρόστιμο από τους αστυνομικούς επειδή ήταν «μη απαραίτητο» και εσείς χειροκροτείτε.

Ένας μοναχικός που κάνει σκεϊτ Μπορντ σε μια παραλία χωρίς άλλους ανθρώπους γύρω από αυτόν, συνελήφθη επειδή παραβιάζει εντολές καραντίνας και εσείς χειροκροτείτε.
Τις επιχειρήσεις τις κλείνουν βίαια με λουκέτα και οι ιδιοκτήτες συλλαμβάνονται επειδή αρνούνται να κλείσουν και εσείς χειροκροτείτε.
Οι γαλακτοπαραγωγοί (και σύντομα και άλλοι αγρότες) ενθαρρύνονται να σταματήσουν τη γαλακτοπαραγωγή και να πουλήσουν τα κοπάδια τους και δεν φαίνεται να καταλαβαίνετε τις συνέπειες.
Σας λένε να χρησιμοποιείτε ανοιχτές τηλεφωνικές γραμμές και ηλεκτρονικά έντυπα που παρέχονται από τις τοπικές κυβερνήσεις σας για να καρφώσετε τους γείτονές σας που δεν υπακούουν και συμμορφώνεστε .....

Σε ποιο σημείο θα αρχίσετε να ΡΩΤΑΤΕ τι συμβαίνει; Πόσο μακριά πρέπει να το πάει η κυβέρνηση προτού ξυπνήσετε  από τον βαθύ ύπνο σας; Πόσο μακριά θέλετε να πάτε με αυτό;
 Εάν σας έλεγαν να φορτώσετε τις οικογένειές σας σε αμαξοστοιχίες ώστε να μπορούν να μεταφερθούν σε εγκαταστάσεις προστασίας από ιούς για τη δική σας ασφάλεια, θα το κάνατε;
ΝΑΙ. Ναι, θα το κάνατε. Αυτό έχει γίνει πλέον πολύ οδυνηρό για μένα. Και όλη την ώρα, θα κουνάτε το δάχτυλό σας και θα φωνάζετε σε εκείνους από εμάς που αρνήθηκαν, κατηγορώντας μας ότι είμαστε "κίνδυνος για την κοινωνία" και "δεν φροντίζουμε αν οι άνθρωποι πεθαίνουν".
Αλλά δεν χρειάζεται να σας φορτώσουν σε τρένα και να σας μεταφέρουν σε εγκαταστάσεις προστασίας από ιούς, ή να σας αναγκάσουν να συμμορφωθείτε, επειδή το κάνετε αυτό οικειοθελώς. Ελέγχουν το μυαλό σας. Σας ελέγχουν μέσω του φόβου. Σας ελέγχουν, σας πείθουν ότι ο κόσμος είναι ένα τρομακτικά επικίνδυνο μέρος, αλλά αυτοί είναι εδώ για να σας προστατεύσουν, να σας φροντίσουν και να σας κρατήσουν ασφαλείς, αρκεί να ΥΠΑΚΟΥΤΕ.
Ξέρουν ότι όσο είστε κλειδωμένοι μέσα στο άνετο σπίτι σας με το Netflix, το Hulu, το Facebook, το Twitter, το Instagram και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ εισπράττετε  μια μάρκα των $1200 που βρίσκεται μπροστά σας σαν καρότο σε ένα ραβδί, θα συμμορφώνεστε . Δεν απαιτείται καμία βία για την πλειοψηφία του κοπαδιού.
ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ, με την θέλησή σας, και είστε πολύ τυφλοί για να το δείτε.
Πηγή:
 
Top