Νίκος Μανωλάκος: «Μας ένωσε η Τουρκία. Αποτρέπουμε την εισβολή και αφυπνίζουμε την Ευρώπη»-VIDEO
Με τα βλέμματα στραμμένα στον Έβρο, την Τουρκία και το Μεταναστευτικό, ο Αντιστράτηγος ε.α. και Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ. Νίκος Μανωλάκος, μίλησε στο Kontra Channel στην εκπομπή Western με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο. για τα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξε η Κυβέρνηση.

Ο βουλευτής  της Α Πειραιά και Νήσων που έχει υπηρετήσει και ως διοικητής των δυνάμεων που φρουρούν  τα σύνορα στον Έβρο, εξήρε τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν τα Σώματα Ασφαλείας στο πεδίο επιχειρήσεων και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το βαθμό ετοιμότητας και για το πατριωτικό φρόνημα  που διακατέχει τα στελέχη και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και την ομοψυχία των απλών πολιτών.

Αναφερόμενος στο ξεκάθαρο μήνυμα αποτροπής που είναι διατεθειμένη να στείλει η Πατρίδα, σε όσους επιχειρούν να εισβάλλουν σε ελληνικό έδαφος, ο Νίκος Μανωλάκος, σημείωσε πως η τρέχουσα συγκυρία, απεδείχθη καθοριστική και συσπείρωσε τους Έλληνες, απέναντι στην απειλή που βρίσκεται προ των συνόρων.

«Οι μάσκες έπεσαν», τόνισε χαρακτηριστικά, καταδικάζοντας την τακτική που ακολουθεί η Τουρκία, εκμεταλλευόμενη τους μετανάστες χωρίς τον παραμικρό δισταγμό, προκειμένου να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα και να ασκήσει πίεση στην Ευρώπη.

Δείτε Αποσπάσματα από την παρουσία του βουλευτή στο Kontra Channel στην εκπομπή Western με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο.

 
Top