Σάλος προκλήθηκε στα social media με την ανάρτηση του δημοσιογράφου, Σωτήρη Καψώχα με την οποία επιτέθηκε στην κυβέρνηση με αφορμή την κρίση του κορονοϊού και τα μέτρα στήριξης που πήρε.
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε στην ανάρτησή του στα social media ότι: "Εμείς μένουμε σπίτι και η κυβέρνηση κάνει πάρτι. Μειώνει μισθούς και αποδοχές, ελαστικοποιεί την αγορά εργασίας, εξυπηρετεί τους ημετέρους (διπλασιασμός ΜΕΘ ιδιωτών, δώρα 30 εκ ευρώ για τεστ και παραχώρηση κλειστών κέντρων προσφύγων σε συγγενείς και κολλητούς) και προβάρει το νέο αυταρχικό κράτος. Αφού δεν κατάφερε να ιδιωτικοποιήσει προς όφελός της την ατομική ευθύνη, προσδοκώντας ότι η όποια στραβή με τον κορονοϊό θα μετατραπεί μέσω των ΜΜΕ σε ένα νέο «εσείς φταίτε». Επειδή οι καιροί δεν προσφέρονται για μετωπική αντιπαράθεση και κυρίως γιατί έχω κουραστεί να αντιπαλεύω την ηλιθιότητα, η οποία έχει πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, ένα μόνο έχω να επισημάνω, παραφράζοντας λίγο τον Καραϊσκάκη. Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και «όταν γυρίσω θα τους γαμήσω»".
Δείτε την ανάρτηση:

Λίγο αργότερα, κατέβασε την πρώτη του ανάρτηση και στη συνέχεια, με νέα, κατηγόρησε τα “τρολ” που στάθηκαν στην συγκεκριμένη φράση και όχι στην ουσία και διευκρίνισε πως “με το όπλο της δημοσιογραφικής μου πένας, θα αποκαλύπτω όλα τα περίεργα, μόλις τελειώσει με το καλό η πανδημία”.
Αναλυτικά όσα αναφέρει στην νέα ανάρτηση ο Σωτήρης Καψώχας
“Επειδή έγινε πολύς θόρυβος με μια ανάρτηση που χρησιμοποίησα παραφραστικα τον Καραϊσκάκη, καλό θα είναι να μην θεωρούν το συγκεκριμένο δάνειο ως κάποιου είδους απειλή. Επειδή τα διάφορα τρολ απομόνωσαν τη συγκεκριμενη φράση και προσπάθησαν να σπεκουλάρουν, παραβλέποντας την ουσία της ανάρτησης που δεν είναι τίποτε άλλο από τις ευθύνες της διαχείρισης της πανδημίας, να ξεκαθαρίσω ότι δεν πρόκειται για απειλή, δεν έχω τη δύναμη άλλωστε να το κάνω, αλλά για μια υπόσχεση ότι με το όπλο της δημοσιογραφικής μου πένας, θα αποκαλύπτω όλα τα περίεργα, μόλις τελειώσει με το καλό η πανδημία. Και για να σταματήσει η σπέκουλα αποσύρω και τη δημοσίευση”.
Δείτε τη νέα ανάρτηση:

 
Top