«Φωτιές» έβαλε στην Τότεναμ η συνέντευξη που παραχώρησε ο Χάρι Κέιν στον Τζέιμι Ρέντκναπ και στα social media του «Sky Sports», αφήνοντας για πρώτη φορά (σε τόσο έντονο βαθμό) ανοικτό «παράθυρο» αποχώρησής του από τους «πετεινούς».

Σ' αυτή την ιδιότυπη, ψηφιακή συνέντευξη στο Instagram της αγγλικής εφημερίδας, ο αρχηγός της Τότεναμ και της Εθνικής Αγγλίας τόνισε για το μέλλον του πως «...είναι ένα από αυτά τα πράγματα που δεν μπορείς να πεις "ναι" και μετά να πεις "όχι". Αγαπάω τους "Σπερς", πάντα θα τους αγαπάω, αλλά έλεγα πάντα πως εάν αισθανθώ πως δεν πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση, τότε εγώ δεν είμαι κάποιος που θα μείνει εδώ μόνο για χάρη αυτής της αγάπης. Είμαι παίκτης με φιλοδοξίες, θέλω να γίνω ένας τοπ ποδοσφαιριστής».

Δηλώσεις που... ταρακούνησαν όλο τον «οργανισμό» της Τότεναμ και είχαν και... συνέχεια, με τον Κέιν (που βρίσκεται πια στο τελικό στάδιο της επιστροφής του. μετά τον σοβαρό μυϊκό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για ένα τρίμηνο) να συμπληρώνει: «Για αρκετά χρόνια, είχαμε μία φανταστική ομάδα, αλλά για διάφορους λόγους δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε τίτλους. Ναι, μας βλέπεις από έξω και λες ότι έχουμε την ομάδα για να κερδίσουμε τρόπαια. Κι αυτό, απ' τη στιγμή που δεν συμβαίνει, είναι δύσκολο να το αποδεχθείς σαν παίκτης. Θέλω να νικάω σε οτιδήποτε κάνω, αλλά όποτε φτάνουμε κοντά και δεν τα καταφέρνουμε, τότε... Τότε είναι πολύ δύσκολο να το αποδεχθείς κι αρχίζεις να αναλώνεσαι σε "αναλύσεις" για τους λόγους που δεν τα καταφέρνεις...».

Στο φινάλε πάντως επιχείρησε να το... γλυκάνει λίγο, μιλώντας για την επόμενη χρονιά και για τον Ζοσέ Μουρίνιο: «Η επόμενη, θα είναι η πρώτη "κανονική" σεζόν του (σ.σ. Μουρίνιο) στην ομάδα. Θα έχει την ευκαιρία να κάνει την προετοιμασία, να δουλέψει την ομάδα με τις δικές του αρχές και θα δούμε πως θα πάει. Θέλω να νικάω, θέλω να κερδίσω τρόπαια με την ομάδα και θέλω να το κάνω σύντομα. Θα δούμε λοιπόν τι θα γίνει. Ο Μουρίνιο είναι πολύ ειλικρινής τύπος. Σου λέει την αλήθεια χωρίς να κρύβει αυτό που νιώθει. Αν κάνεις ή όχι σωστά αυτό που σου ζητάει, αν σε συμπαθεί ή όχι. Εχω "χτίσει" μία καλή σχέση μαζί του και είναι πολύ ωραίο να δουλεύεις στο πλευρό του».

 
Top