Αντωνάκου: «Μην λαϊκίζουμε, τα σκουπίδια μας εδώ»

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΛΑΙΚΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ!

ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ;

ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ  ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΧΑΒΟΥΖΑ;

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ!

Η κυρία Αντωνάκου, με την σειρά της, είπε πως υπάρχει πρόβλεψη αποχώρησης του ΣΜΑ, που διαχειρίζεται και μεταφορτώνει για Φυλή, τα σκουπίδια 18 δήμων, όταν έρθει το εργοστάσιο σκουπιδιών στο Σχιστό που θα επεξεργάζεται (πως άραγε; ) τα σκουπίδια 5 μόνο δήμων!

Μας κάνουν δηλαδή συμφέρουσα ανταλλαγή οι ευεργέτες μας! Σε επίμονες επικλήσεις δημοτικών παρατάξεων όλο αυτό το εργοστάσιο να πάει Γλυφάδα και Μαρούσι, είπε να μην λαϊκίζουμε και πως πρέπει να προσέχουμε τι λέμε γιατί έχουμε ευθύνη απέναντι στον κόσμο που μας ψήφισε!

 Εμείς έχουμε...Εσείς  έχετε ?

Τόνισε, μάλιστα, επίμονα, πως μιλάμε για 3 εργοστάσια (Φυλή 1.500.000 τόνους, Σχιστό - 250.000 τόνους και Γραμματικό - 60.000 τόνους- Πολύ τίμιο μοίρασμα) και πως υπάρχει πρόβλεψη για Ελληνικό, Ελαιώνα, Κορωπί κλπ κλπ....αλλά τίποτα ακόμη συγκεκριμένο !

 Αν λοιπόν έρθει απόφαση και για άλλες 3 τοποθεσίες το ξανασυζυζητάμε... Ως τότε τίποτα στο Σχιστό, κύριοι!
 
Top