Επιβεβαιώθηκε το τέταρτο κρούσμα κορονοϊού στη χώρα μας. Πρόκειται για Ελληνίδα, 36 ετών, η οποία ταξίδεψε πρόσφατα σε πληττόμενη περιοχή της Ιταλίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 36χρονη ζει στα δυτικά προάστια και εργάζεται ως καθηγήτρια.

Εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας αποφάσισαν το κλείσιμο οκτώ σχολείων στην Αττική για προληπτικούς λόγους.

Τα παρακάτω σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο επαφής μελών των σχολικών κοινοτήτων με προσβληθέντες από κορονοϊό.

Τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά είναι:

4ο ΓΕΛ Χαϊδαρίου

4ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου

11ο Λύκειο Περιστερίου

1ο Πειραματικό Λύκειο Αθηνών

1ο Γυμνάσιο Γλυφάδας

1ο ΓΕΛ Γλυφάδας

19ο Νηπιαγωγείο Περιστερίου

5ο Δημοτικό Περιστερίου

Υπενθυμίζεται ότι κλειστά σήμερα για προληπτικούς λόγους παραμένουν επίσης και τρία σχολεία στη περιοχή του Παλαιού Ψυχικού, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο μέλος της σχολικής κοινότητας να έχει έλθει σε επαφή με άτομο που έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό. Πρόκειται για το Γυμνάσιο και Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών, το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Κολλεγίου Ψυχικού και το νηπιαγωγείο «Ι.Μ Καρράς».

Το 105ο Δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης στη Μαλακοπή, θα παραμείνει κλειστό για 14 μέρες καθώς σε αυτό φοιτά ο γιος της 38χρονης. Τόσο το παιδί όσο και η μητέρα του έχουν προσβληθεί από τον ιό.

 
Top