Γιώργος Θωμάς 
Με ανάρτηση του ο καθηγητής κ. Αντώνης Λιακος, µέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του "ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συµμαχία", ζητάει συνδιαχείριση με την Τουρκία των κοιτασμάτων και συμμετοχή της στον αγωγό EastMed.
...............................................
Antonis Liakos
6 ώρες ·
///..Η ευγενής μας τύφλωσις
Φοβάμαι ότι η σημερινή μέρα της υπογραφής του αγωγού East-Med θα αποδειχθεί μοιραία. Πρέπει να απευχηθούμε την πραγματοποίησή του. Με την συμφωνία των πολιτικών δυνάμεων στην υλοποίησή του, ακούγεται ως αιρετική και περιθωριακή φωνή κάθε αντίθετη άποψη, που λέει ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί η Τουρκία από τα όποια κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου, ότι είναι έωλη και τυχοδιωκτική η συμμαχία Ελλάδας-Κύπρου (που έχει ιδιαίτερες ευθύνες)-Ισραήλ και Αιγύπτου, και ότι μπλέκουμε σε διαμάχες που η Ελλάδα, δεν μπορεί να ελέγξει. Επιτρέψτε μου, αλλά τη θεωρώ πολιτική αυτοχειριασμού. Ελλάδα και Τουρκία, και από τη γεωγραφία και από την ιστορία είναι καταδικασμένες να ζουν μαζί, να διαπραγματεύονται, να λύνουν τις διαφορές τους και να συνεργάζονται. Όχι να βγάζει η μία τα μάτια της άλλης. Οπότε το έκαναν το πλήρωσαν ακριβά εκατέρωθεν..////

Kostas Manikas Υπάρχει στην παρούσα φάση πρόσφορο έδαφος για συνεργασία με την Τουρκία?
Ο eastmed έχει πολύ μικρές πιθανότητες να υλοποιηθεί (ο λόγος είναι απλός η Αίγυπτος έχει δύο εργοστάσια υγροποίησης του αερίου και τα κοιτάσματα των υπολοίπων δεν είναι αρκετά) κατά συνέπεια η υπογραφή του είναι περισσότερο διπλωματική κίνηση πάνω στη σκακιέρα.
Είναι απορίας άξιο το ότι δεν εξετάζεται τα δεδομένα κατά από αυτό το πρίσμα.
Θανάσης Αποστόλου Γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένος. Συμφωνείτε να της δώσουμε ένα καλό ποσοστό από το φυσικό αέριο που βρίσκεται κάτω από την Κρήτη, όπως απαιτεί;
Αντώνης Λεβέντης Και γιατί όχι και την Κρήτη;
Alejandro Salazar Ramos Τα λέτε τόσο όμορφα κι ωραία. Ούτε ο ίδιας ο Ερντογάν δεν τα λεει τόσο καλά.
Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου ΤΟ σχόλιο ....!!!!!!!!!!!!!!!!!! 👌👌👌👌👌👌👌
Rubik Miklos Δηλαδή, τα κοιτάσματα που είναι κάτω από Κρήτη, Πελοπόννησο και Ιόνιο, θα τα μοιραστούμε με τους Τούρκους !!!!!!!!!! Ούτε οι Τούρκοι ΔΕΝ έχουν κάνει τέτοια ανάρτηση.
Αντωνης Κλωθακης Γραικυλος.. Προχωράμε...
Ηλίας Κακαβουλας Ταγίπ εσύ??
Ειρήνη Παπαδοπούλου Διαφωνουμε. Κριμα σας. Μετα απ οτι εχουν κανει θελετε και ειρηνη; Κοντευουν να μας φανε να μας τα παρουν ολα τι αντιδραση ειναι αυτη;
Η Ελλαδα παντα ειχε προδωτες ελπιζω να σταματησει καποια στιγμη να βγαζει κ αλλους.
Ειρήνη Παπαδοπούλου Ευχομαι να αγαπησετε αυτη την χωρα και να μην την προδωσετε. Να την αγαπησετε οπως την αγαπαμε εμεις τα νεα παιδια το μελλον της χωρας. Που παρα τις δυσκολιες καθομαστε εδω και αντιστεκομαστε στις κοινωνικες δυσκολιες. Δεν θα δεχομασταν ποτε δευτερη κατοχη απ τους Τουρκους , οσο θαρρος του δινετε τοσο αερα περνουνε. Γιατι μας το κανετε αυτο; Δεν μας πονατε; Εμεις θα ζησουμε σε αυτη την χωρα ... οι μεγαλοι ζησανε τις ωραιες εποχες; Εμεις ; Δεν θα κανετε κατι και για μας να ζησουμε αξιοπρεπεστατα; Μην μας χαλατε την υπερηφανεια που εχουμε για τα πιστευω μας και για αυτον τον τοπο. Σας παρακαλω!
Thanasis Giannitsis ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ.Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, Ή ΟΧΙ, ΣΤΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ, …Δείτε περισσότερα
Βασίλειος Λιάκος Antonis Liakos Μού μαγάρισες τό επίθετο!
Σωκράτης Πουλής Καταραμένο 1821 ε Αντώνη? Τώρα θέλουν και ΑΟΖ και αγωγούς οι ραγιάδες, βρε τι έχουμε πάθει
Rubik Miklos Δηλαδή ο κύριος Λιάκος, που υποτίθεται ότι είναι δημοκρατικός, θέλει συνεκμετάλλευση με τον Τούρκο δικτάτορα !!!! Η Επιστήμη σηκώνει τα χέρια.
Giannis Mois Μια ευκαιρία να τα βρούμε που πάει χαμένη
Rubik Miklos Γι αυτό είχαμε 400 χρόνια Τουρκοκρατία. Τέτοιες δηλώσεις έκαναν και τότε.
Σίτος Χρήστος Έδρα ραγιαδισμού κατείχε ο κύριος Λιάκος στο ΕΚΠΑ;
Katerina Paliou το Κομμα σου στηρίζει την συμφωνία!Ποσα σου δίνει ο ερτογαν;
Angelos Katris αριστερίλα, ραγιαδισμός, μοιρολατρία...όλα τα καλά μαζεμένα σε ένα στάτο!
Giorgos Mpakalopoulos Λυπάμαι. Λυπάμαι που υπήρξα φοιτητής σου, λυπάμαι- που έστω κι από λάθος- σε ακολουθούσα. Άμεση διαγραφή. Όσο δημοσιεύουν κάποιοι, τόσο εκτίθενται. Λυπάμαι πολύ. Ειλικρινά λυπάμαι.
Giorgos Kinoglou Δεν υπάρχει τουρκια. Φωτιά και τσεκούρι στους άπιστους και στους ραγιάδες
Ioannis Mantis Το να είσαι καταδικασμένος να ζεις με έναν νταή,δεν σημαίνει ότι άλλαξε από νταής!!!Τι λογική του παραλόγου είναι αυτη?!?!?Ο "μικρός" βλέπει ότι πρέπει να ζήσει δίπλα στον "μεγάλο",ο "μεγάλος" ότι πρέπει να καταπιεί τον "μικρό"!
Christos Floros Πάντοτε φιλότουρκος.
Νίκος Ντεπιώτης Άρα διαφωνείτε με το κόμμα στο οποίο ανήκετε. Γιατι αν δεν κάνω λάθος ο ΣΥΡΙΖΑ ως Κυβέρνηση στήριξε τη συμφωνία.Με λίγα λόγια πρέπει να φύγετε από το ΣΥΡΙΖΑ και να πάρετε μεταγραφή στο κομμα του σουλτάνου.Εχει και εκεί Υπουργείο Πολιτισμού.
Giorgos Farmakis Ήρθα λογω διάχυσης του ξεφτιλοστάτου από τρίτον, μόνο και μόνο για να δω πως είναι η φάτσα ενός τόσο ραγιαδισμενου μ@λ@κ@ .
Pan Kartsonakis Α, βρε Λιάκο......ΣΥΡΙΖΟμ@λ@κ@ς ως το τέλος;
George Babouskakis Ντροπή , πουλημένα γιουσουφάκια !!!
Νικόλαος Ζιώγας Και κάπως έτσι -και εκτός όλων των άλλων- δεν κρύβεται άλλο πια κι ο υποδόριος αντιεβραισμός της ελληνόφωνης αριστεράς.Τους Εβραίους -όπως και τους Έλληνες- τους θέλουν μόνο ως εκθέματα στα μουσεία για να εκμεταλεύονται τη μνήμη τους για πολιτική προπαγάνδα.Τους ζωντανούς τους αντιστρατεύονται με κάθε τρόπο.Ας τα βλέπει το Τέλ Αβίβ.
Μηνας Γιουβανακης Δλδ οι σύντροφοι σου Σταθάκης , Σκουρλέτης ,που δούλεψαν για το έργο είναι μοιραίοι;😛
Όχι ότι δεν είναι😄
Phaedo Raleigh Εχει πλάκα ο δειλός κομμουνιστάκος Εκανα κοιλιακούς απο τις μαλακιες που αμολάει . Η Αριστεριλα κύριε Λιάκο ειναι τάσις Δεν ειναι κατάστασις.Δε το καταλάβατε εκεί στό ΣΥΡΙΓΓΑ.
Γιώργος Σταματάκης Συγγνώμη αλλά μόνο η Τουρκία προσπαθεί να βγάλει τα μάτια της Ελλάδας. Οπότε;;;;;
Thanos Danaos Αυτό που με θλίβει είναι, ότι η τακτική του εκφοβισμού και του τσαμπουκά που σκοπίμως και συχνά προβάλλει ο Ερντογκάν,''πιάνει'' στη χώρα μας, αν δούμε τα πολλά Likes στην απαράδεκτη, αντεθνική, ανόητη και δουλοπρεπή ανάρτηση του ΄΄μορφωμένου'' αυτού ανδ…Δείτε περισσότερα
Ηλίας Λευκόπουλος Το να χαρακτηρίζεται κάποιος ως αιρετικός ή περιθωριακός δεν είναι κατ ανάγκη κακό. Στην περίπτωσή σας όμως ταιριάζει ο χαρακτηρισμός του εθνικού μειοδότη. Στην θέση σας θα ντρεπόμουν αλλά ευτυχώς δεν λέγομαι Αντώνης Λιάκος.
Efthymios Efthymiopoulos Είναι κρίμα εσείς να πλάθετε νέα μυαλά όταν το δικό σας είναι καθαρά πέραν της πραγματικότητας
Σάκης Ζήνδρος Ξεφτυλισμενο σημιτοσκυλο...
Αποστολης Τσιατσιμας Σουβλα που θες...
Christos Bentos https://youtu.be/eKR6f4OvYSI
Αλ. Τσίπρας για το EastMed: «Έργο ύψιστης γεωπολιτικής σημασίας »
Μίλτος Κρημίτσας Έτσι όπως πάτε, σε λίγο θα μας μιλήσετε και για κάνα νησί....
Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου Γεια σου ρε Λιάκο. Χτύπα μια φραππεδούμπα και πάρε το μηδέν αγόρι μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Achilles Galatsidas bağlama
Achilles Galatsidas και Αχ ο μπαγλαμάς,
Petros Petrakis Τι προτεινεται κ καθηγητα;
Αρκετα με την κριτικη. Προτεινετε κατι πολυ συγκεκριμενο βασει του οποιου θα δεχοταν η Τουρκια μια συμφωνια
Spiran Tsakatsoukas Αυτός τώρα,διδάσκει νέους και πληρώνεται από τους φόρους μας.... βοήθεια μας....
Antonios Netsos Ούτε ο Ερντογάν δεν τα λέει έτσι όπως εσείς κε. καθηγητά.
Μπορεί τους φοιτητές σας να τους στραβώνετε , τον Έλληνα πολίτη όμως τον διαφωτίζετε πλήρως για το τι είστε και τι πρεσβεύετε !
Spiros Lamprinos Η Τουρκία έχει τον χώρο που της ανήκει. Όσος είναι. Δηλαδή εάν είμασταν ανάποδα η Τουρκία θα παραχωρούσε εθνικό χώρο σε εμάς?
Τι σαχλαμάρες είναι αυτές?
Τέτοια οσφυκαμψία?…Δείτε περισσότερα
Ioannis Triantafyllidis Ατομική βόμβα άμεσα, μπας και ξεβρωμίσει αυτό ο έρμος ο τόπος επιτέλους.
Γιώργος Ροδίτης Τώρα συγνώμη εσύ διδάσκεις το παιδί μου!!!!!!!!! Τί να πω.
Kostask Mpok έωλη και τυχοδιωκτική ...αμα εισαι πουλημενος γενιτσαρος απο κουνια ρε παιδι μου δεν μπορεις να κρατηθεις
Andreas Reos ιδού ποιοι είναι οι υποστηρικτές του τουρκικού φασισμού. Μα οι ίδιοι που ήταν και οι υποστηρικτές του βαλκανικού, σκοπιανού φασισμού Ο φασισμός δεν έχει πεθάνει. Είναι τόσο παμπόνηρος που ξέρει πως για να αναβιώσει πρέπει να ντυθεί τον μανδύα του αντιφασιμού.
Dimitris Botsis Καλώς την 5η φάλαγγα (ή οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" ) του Ερντογάν ...
Antonios Margetis Σκάσε ρε αριστερέ προδότη!!!
Κωστας Σολομωντος Καλα το να ζουν δυστυχως διπλα διπλα (ε οχι και μαζι) το βλεπω. Απο εκει και περα το να διαπραγματευοντε, να λυνουν τις διαφορες τους και να συνεργαζοντε που το βλεπεις αληθεια; Ξερεις τους τουρκους καλα; την ιστορια τους; Ξερεις, εχεις ακουσει για τις…Δείτε περισσότερα
Νικόλας Κουλούρης Η κρίση δεν ήταν οικονομική.Ήταν κρίση ηθική. Α ρε Καποδίστρια σήκω να ακούσεις κάτι ''προοδευτικούς'' κοτσαμπάσιδες της διανόησης
Alexandros Kordas Ο άνθρωπος πρέπει να είναι τέρμα αριστερός, διεθνιστής της σχολής Τρότσκι.
Αλλιώς ΔΕΝ εξηγούνται, οι λακαμιες που διαβάζουμε εδώ...
Alexandros Kordas Έρχεται η ώρα αδέλφια.
Μας το σερβίρουν σιγά και με τρόπο...

Επαμεινώνδας Παπαδέας Απαράδεκτη η δήλωσή σας, κ. καθηγητά. Δεν έχετε καμία θέση στο Σύριζα, που πάλεψε για την υλοποίηση του έργου και αποτελεί προσωπική επιτυχία του Αλέξη Τσίπρα. Είστε εκτός τόπου και χρόνου.
Georgios Eleftherios Dimopoulos Πως αισθάνεσαι που είσαι ο ηλίθιος της ημέρας ;;
Φάκαρος Τομ Χρυσόστομος Άρα,διαφωνείτε και με το κόμμα που συνεργάζεστε κ.Λιακο;θα παίξουμε και τα παιχνίδια του Ερντογάν τώρα;εθνικιστικό κόμμα έχει η Τουρκία.αυτοι είναι πολεμοχαρεις(με τους δικούς μας αστείους που το παίζουν μάγκες με τη συμφωνία Τσίπρα απλά δεν ασχολούμαι)
 
Top