Πολύ στενοί είναι οι δεσμοί ανάμεσα σε Μεγάλη Βρετανία και Καναδά και σίγουρα οι δύο χώρες έχουν να μιλάνε για τη φιλία του πριγκιπικού ζεύγους των Κέμπριτζ με τον πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τριντό.

Ιδίως η Κέιτ Μίντλετον έχει φιλία με τον Τριντό με τον οποίο γνωρίστηκε το 2016 στην πρώτη της πριγκιπική περιοδεία μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είχαν επισκεφθεί τον Καναδά και στο Βανκούβερ γνωρίστηκαν με τον πρωθυπουργό. Από τότε αναπτύχθηκε μια βαθιά φιλία ανάμεσά τους.

Και αυτό το απέδειξαν και το βράδυ της Τετάρτης οπότε οι δυο τους κατεγράφησαν να συζητούν και να είναι ιδιαίτερα άνετοι και να έχουν οικειότητα. Οι δυο τους έδωσαν το "παρών" στη δεξίωση που παρέθεσε η βασίλισσα Ελισάβετ στο Μπάκιγχαμ για τους ηγέτες των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κάνει περιοδεία στο Ομάν και το Κουβέιτ, οπότε η Κέιτ έμεινε μόνη της να κάνει τις επαφές της με τους ξένους ηγέτες. Απόντες ήταν και ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ καθώς απουσιάζουν στην έξι εβδομάδων άδειά τους από τις πριγκιπικές τους υποχρεώσεις.

Τη φωτογραφία από τη συνομιλία της Κέιτ με τον Τζάστιν ανήρτησε το Παλάτι του Κένσιγκτον στο twitter, τον λογαριασμό του Ουίλιαμ και της Κέιτ στα social media.

 
Top