Με δυσκολίες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική, λόγω των βροχοπτώσεων που σημειώνονται από το πρωί και έχουν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι.

Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Γλυφάδας, τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, λόγω συσσώρευσης υδάτων, όπως φαίνεται και στο βίντεο που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr.

Οδηγοί και πεζοί θα πρέπει να επιδείξουν σήμερα ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις τους, καθώς οι έντονες βροχοπτώσεις αναμένεται να συνεχιστούν λόγω της κακοκαιρίας «Ετεοκλής».

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

loading...
 
Top