Σοκαρισμένη απέμεινε η παίκτρια του ισπανικού Big Brother όταν οι υπεύθυνοι του ριάλιτι της έβαλαν να παρακολουθήσει το βίντεο από τη στιγμή του βιασμού της.

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τον βιασμό της Καρλότα Πράδο στο σπίτι του Big Brother από τον συμπαίκτη της Χοσέ Μαρία Λόπεθ. Το El Confidencial έφερε στη δημοσιότητα το βίντεο με τις αντιδράσεις της κοπέλας τη στιγμή που έγινε μάρτυρας της δικής της σεξουαλικής κακοποίησης.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες το ξημέρωμα του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου 2017 στο Guadalix de la Sierra, όπου βρισκόταν το σπίτι του Big Brother, ενώ γυριζόταν η 18η σεζόν του για το Mediaset της Ισπανίας.

Το προηγούμενο βράδυ οι διαγωνιζόμενοι του Big Brother έκαναν πάρτι όπου είχαν καταναλώσει αρκετό αλκοόλ. Ο Χοσέ Μαρία Λόπεθ τη βοήθησε να πάει στο κρεβάτι της. Οι δυο τους φέρεται να είχαν κάνει σχέση μέσα στο παιχνίδι. Όταν ο Λόπεθ προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί της, εκείνη του είπε "όχι, δεν μπορώ" και λιποθύμησε. Ο Λόπεθ την κακοποίησε σεξουαλικά όσο εκείνη ήταν βυθισμένη σε ύπνο σε μια επίθεση που διήρκεσε πέντε λεπτά. Αρνήθηκε ότι την κακοποίησε. Στην Ισπανία, σεξουαλική κακοποίηση θεωρείται όταν ένας άνδρας έχει μη συναινετικό σεξ με γυναίκα αλλά δεν χρησιμοποιεί βία ή εκφοβισμό.

Ο Λόπεθ εκδιώχθηκε από το πρόγραμμα και στη συνέχεια και η ίδια αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι. Η υπόθεση είναι αντικείμενο ποινικής έρευνας.

Η κοπέλα εδώ και δύο χρόνια δέχεται ψυχολογική και ψυχιατρική θεραπεία ενώ είναι υπό φαρμακευτική αγωγή και ανίκανη να εργαστεί. Ούτε η Telecinco ούτε το Big Brother έχουν επικοινωνήσει με το θύμα αυτά τα δύο χρόνια.

Primera reacción de Carlota
 
Top