Η Σκοποβολή στον Πειραιά! (Σκοπευτήριο Σχιστού)
Στο Σκοπευτήριο Σχιστού στεγάζεται ο ΑΣΣΥΠ (Αθλητικός Σκοπευτικός Σύλλογος Πειραιά), ο οποίος ιδρύθηκε το 2015, αριθμεί πάνω απο 400 μέλη και σκοπός του είναι η προώθηση της αθλητικής σκοποβολής.

Ο χώρος του Σκοπευτηρίου ανήκει στον 1ο κυνηγετικό σύλλογο Πειραιά. Στο σκοπευτήριο Σχιστού λειτουργούν δύο γήπεδα προπόνησης skeet, trap και sporting. Παράλληλα, υπάρχει ανεξάρτητος χώρος για προπόνηση αεροβόλων όπλων, καθώς και ένας βατήρας για εκμάθηση νέων σκοπευτών.
Υπάρχει επίσης κλειστή αίθουσα που ο κάθε αθλητής μπορεί να παρακολουθήσει σεμινάρια σκοποβολής από εγκεκριμένους προπονητές και Ολυμπιονίκες! Ο χώρος μας είναι σε θέση να φιλοξενήσει σχολεία, αθλητικούς συλλόγους και όσους έχουν διάθεση να ασχοληθούν με την αθλητική σκοποβολή.

Διεξάγονται επίσης Πανελλήνιοι και επίσημοι αγώνες του Συλλόγου, εγκεκριμένοι από την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΣΚΟΕ). Για την είσοδο στο σκοπευτήριο χρειάζεται σκοπευτική ταυτότητα (για όσους έχουν), ενώ όσοι το επιθυμούν, μπορούν να εκδώσουν ως νέα μέλη του Συλλόγου με μια απλή διαδικασία! 

Το Σκοπευτήριο Σχιστού λειτουργεί  καθημερινά (εκτός της Δευτέρας), από τις 09:00 έως τη δύση του ηλίου. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο του συλλόγου και πρόεδρο του ΑΣΣΥΠ,  Δημήτριο Μπογιάκη, τηλ: 210.400.63.27, 6977.400.552

Ιστοσελίδα: https://el-gr.facebook.com/Αθλητικός-Σκοπευτικός-Σύλλογος-Πειραιά-712590455545076/

https://www.facebook.com/sxistoshootingclub/

Πως πάμε εκεί ;

Πρόκειται για το σκοπευτήριο που λειτουργεί ο Αθλητικός Σκοπευτικός Σύλλογος Πειραιά στο Βιομηχανικό Πάρκο στο Σχιστό (Πέραμα). Για να φτάσουμε σε αυτό, από την Αθήνα, παίρνουμε την ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου προς Κόρινθο. Στη γέφυρα του Σκαραμαγκά βγαίνουμε δεξιά και περνώντας πάνω από τη γέφυρα προς τα αριστερά της ΕΟ μπαίνουμε στην Λεωφόρο Σχιστού-Σκαραμαγκά προς το Κερατσίνι.  Στο πρώτο φανάρι που συναντάμε, στα 3,5-4 χλμ περίπου, στρίβουμε αριστερά στην ανηφόρα και στα 400μ είναι το σκοπευτήριο. 

Ερχόμενοι από Πειραιά, στρίβουμε δεξιά στην λεωφόρο Σχιστού Σκαραμαγκά και κάνουμε πάλι δεξιά στο φανάρι του ΒΙΠΑ,  300 περίπου μέτρα μετά το Νεκροταφείο του Σχιστού.
 
Top