Η Bella Hadid καταφέρνει πάντα να μας εντυπωσιάζει με το υπέροχο στιλ της το οποίο είναι άλλες φορές υπερβολικά casual και άλλες too sexy! To γνωστό μοντέλο έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο ντυσίματος και τις περισσότερες φορές κάνει ανατρεπτικά looks.

Τhe Look


Πριν λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε να κάνει τη βόλτα της στη Νέα Υόρκη με casual και athelisure style. Η όμορφη Bella φόρεσε λευκό ψηλόμεσο τζιν παντελόνι που τελείωνε λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο και το συνδύασε με λευκό top, μπεζ ζακετάκι, snake print τσάντα και sneakers. Tα sneakers που φόρεσε η Bella είναι από τη νέα συνεργασία του Travis Scott και είναι γνωστά ως Travis Scott Jordan 1 sneakers.

Η Bella Hadid ολοκλήρωσε το look της με κίτρινα γυαλιά ηλίου, ένα χρώμα που αγαπάει ιδιαίτερα στα γυαλιά ηλίου της.



Το λευκό τζιν αποτελεί φέτος ένα από τα must κομμάτια του καλοκαιριού και συγκεκριμένα είναι τάση το ψηλόμεσο λευκό τζιν που σταματάει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο (σαν αυτό που φοράει και η Bella Hadid). Μπορείς να το φορέσεις με άπειρους συνδυασμούς, με tank tops, t-shirs, πουκάμισα, crop tops αλλά και με διαφορετικά είδη παπουτσιών, ανάλογα με το outfit που θέλεις να υιοθετήσεις.

Για πιο casual look φόρεσε το τζιν σου με sneakers ή φλατ σανδάλια, όπως κάνει η Bella Hadid, και για πιο επίσημα outfits επίλεξε ψηλοτάκουνα πέδιλα, naked sandals, mules, πλατφόρμες ή γόβες.

faysbook.gr
 
Top