Μήπως έχει να πει κάτι ο Δήμαρχος μας ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗΣ που μαζί με την  ΞΕΡΟΛΑ κ. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΥΡΑΚΟΥ εκπροσωπούν τον Δήμο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ στο Δ.Σ του Συνδέσμου για το Νεκροταφείο του Σχιστού;

Στο φως της δημοσιότητας έφερε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Open TV, την ντροπιαστική κατάσταση που επικρατεί στο μεγαλύτερο νεκροταφείο της χώρας. Όπως αποκαλύπτει ο Σπύρος Φρεμεντίτης, το πάρκινγκ επισκεπτών του νεκροταφείου έχει μετατραπεί σε χωματερή... σωρών.


Μαύρες σακούλες με νεκρά σώματα, βρίσκονται πεταμένες σε κοινή θέα, εκτεθειμένες στον ήλιο και τα αδέσποτα ζώα, ενώ μέσα στο κοιμητήριο το θέαμα είναι ακόμη πιο αποτρόπαιο.

Στους διαδρόμους του νεκροταφείου υπάρχουν οι σακούλες από τα υπολείμματα των τάφων δεξιά κι αριστερά, ενώ όποιος περνάει για να πάει στον νεκρό του, περνάει κυριολεκτικά από πάνω τους. Πέραν του θεάματος, ανησυχία προκαλεί και το θέμα της υγειονομικής «βόμβας» που δημιουργείται από τα στοιβαγμένα πτώματα και τα υπολείμματα των τάφων.

Το θέμα γίνεται ακόμη πιο αποτρόπαιο και φρικαλέο, καθώς πολλοί νεκροί, λόγω των χημειοθεραπειών κι άλλων φαρμάκων που λαμβάνουν, δεν διαλύεται το σώμα τους και το πτώμα μένει σχεδόν ανέπαφο από το χρόνο, με αποτέλεσμα τα σώματα, είτε να μένουν στον ίδιο τάφο, είτε να πηγαίνουν στον τομέα αδιάλυτων.

Δείτε αναλυτικά την κατάσταση στο νεκροταφείο του Σχιστού στο παρακάτω βίντεο:


via
 
Top