Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΥΡΟΥΤΣΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ  ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

Ο κ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ (ΘΥΡΟΕΙΔΗ-ΜΑΣΤΟΥ)

Ο Διακεκριμένος και εξαιρετικός ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΙΤΗΣ χειρούργος κ. Σταύρος Τσιριγωτάκης στηρίζει τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και γνωστό επιχειρηματία του Κερατσινίου,  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΥΡΟΥΤΣΟ και τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Φιλίππου Καμπούρη "ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ"

Μάλιστα ο κ, Τσιριγωτάκης που  είναι γνωστός και για την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ του, δεν έμεινε στα λόγια και για τον αγαπητό υποψήφιο του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΗ  δεσμεύτηκε να εξετάσει ΔΩΡΕΑΝ όλους τους ευπαθείς οικονομικά συμπολίτες μας και φίλους  του Παναγιώτη Μαυρούτσου, αλλά και την τρίτη ηλικία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΥΡΟΥΤΣΟΥ:


"Σήμερα είχα επίσκεψη στον φίλο μου και επιστήμονα χειρούργο κ. Σταύρο Τσιριγωτάκη που είναι ειδικευμένος στις επεμβάσεις του Μαστού και του Θυρεοειδούς.
Πέρα από την έμπρακτη στήριξη στον τίμιο αγώνα που δίνω για τις προσεχείς εκλογές, δεσμεύτηκε να εξετάσει ΔΩΡΕΑΝ όλους τους ευπαθείς οικονομικά συμπολίτες μας και φίλους μου, αλλά και την τρίτη ηλικία!
Κοινοποιήστε το λοιπόν, να το δουν όσοι το έχουν ανάγκη και να τον ενημερώσω εγώ προσωπικά ! Είναι πολύ σημαντικό αυτό και τον ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ!

Διαβάστε στην επίσημη σελίδα του λίγα λόγια για τον επιστήμονα Σταύρος Τσιριγωτάκης - Πρότυπο Χειρουργικό Κέντρο!"
 Παναγιώτης Μαυρούτσος

 
Top