Παναγιώτης Μαυρούτσος: «Όχι άλλους άεργους και τεμπέληδες πολιτικούς»


Σε μια συνέντευξη - χείμαρρο, ο υποψήφιος δημ. Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Φίλιππου Καμπούρη, Παναγιώτης Μαυρούτσος, τόνισε πως κουράστηκε με τα λαμόγια, τους πολιτικούς και τους τεμπέληδες που προσπαθούν κάθε τετραετία να πάρουν μια καρέκλα στον εκάστοτε Δήμο. Καταδίκασε την κυβερνητική πολιτική του κ. Βρεττάκου και ανέφερε τα προβλήματα του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας αλλά και τους τρόπους που μπορούν, αν  θέλουμε, να λυθούν!

Εξήγησε επίσης τους λόγους που τον έκαναν να κατέβει στις προσεχείς εκλογές, γιατί επιλογή του ήταν ο κ. Καμπούρης και τι ξημερώνει η επόμενη μέρα με έναν νέο Δήμαρχο στην ηγεσία, ο οποίες έκανε πράξεις πριν καν βγει...επαναφέροντας το αστυνομικό τμήμα στο Κερατσίνι!

Διαβάστε αναλυτικά:

Γιατί αποφασίσατε να είστε υποψήφιος;

Γιατί από την φύση μου, μου αρέσει να βοηθάω τον κόσμο και το κάνω τόσα χρόνια όπως και όποτε μου ζητηθεί ! Πόσο μάλλον όταν αυτό έχει να κάνει με το μέρος που ζω και τους κατοίκους της πόλης, όπου μεγάλωσα, αγαπώ, επένδυσα και δημιουργώ!

Πως κρίνετε τη διοίκηση Βρεττάκου;

Τυχερή που βρήκε αρκετά έσοδα από προσπάθειες προηγουμένων δημάρχων και...επιοικώς... άτυχη που δεν εκμέταλλευτηκε ούτε ένα με σωστό τρόπο! Την θεωρώ παθητική και άκρως κυβερνητική! Δεν ξεχνάμε το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ που έτρεξε να πάρει, τα ακίνητα που εκχώρησε στο Υπερταμείο και την αριστερή πολιτική του, που δυστυχώς είναι αντίθετη στο επιχειρείν, δηλαδή σε μένα και πολλούς φίλους και συνυποψηφίους μου!

Για εσάς ποιο είναι το μεγαλύτερο τοπικό πρόβλημα:

Η ελλιπής αστυνόμευση και η μεγάλη εγκληματικότητα, που ευτυχώς μόλις εκλεγούμε θα λυθεί ! Ήδη ο Φίλιππος ήρθε σε επαφή με το αρμόδιο Υπουργείο και δεσμεύτηκαν πως θα επάνέλθει το τμήμα την επόμενη μέρα της εκλογής μας ,ενώ άμεσα θα ενδυναμωθεί με ομάδες ΔΙΑΣ, τροχονόμους και περιπολικά! Επίσης οι κακοτεχνείες στους δρόμους είναι εμφανείς και έχω ακούσει πολλά παράπονα από γυμναστικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους!
Παναγιώτης Μαυρούτσος: «Όχι άλλους άεργους και τεμπέληδες πολιτικούς»


Πείτε μας 3 λόγους ώστε ένας δημότης Κερατσινίου-Δραπετσώνας να επιλέξει τον συνδυασμό του Φίλιππου Καμπούρη ;

Νέος άνθρωπος, εργατικός και όχι πολιτικός. Ακομμάτιστος και Αχρωμάτιστος και τέλος, δεν φοβάται να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να πει τα πράγματα όπως είναι! Και το έχει αποδείξει!

Πείτε μας 3 λόγους ώστε ο ίδιος δημότης να βάλει σταυρό προτίμησης στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Μαυρούτσο;

- Νέος, με όραμα για τον τόπο του (νέες ιδέες, νέα μυαλά)
- Εξελίξιμος (Ανοίγοντας 3 μαγαζιά σε 5 χρόνια)
- Αυτοδημιούργητος με όρεξη για ακόμη περισσότερη δουλειά!
Παναγιώτης Μαυρούτσος: «Όχι άλλους άεργους και τεμπέληδες πολιτικούς»


Αυτοδιοίκηση με ή χωρίς κόμματα:

Προφανώς χωρίς. Όλοι αυτοί μας έφτασαν ως εδώ...Όσο ανεξάρτητος κι αν είσαι ή αν το παίζεις η πολιτική γραμμή του κόμματος που σε στηρίζει μετράει! Ίσως και ο νυν δήμαρχος αν δεν είχε τέτοια πολιτική γραμμή να είχε κάνει παραπάνω πράγματα για εμάς και για εκείνον, αλλά δυστυχώς όπως έχει δηλώσει είναι πιο αριστερός και από τους αριστερούς!

Τι σημαίνει για εσάς η εκλογή σας στο νέο δημοτικό, κρίσιμο συμβούλιο;

Κατ’ αρχήν πολύ μεγάλη ευθύνη προς όλους όσους με ψήφισαν, αλλά και προς όλους τους συμπολίτες μου! Ευχόμαι και ελπίζω πως δεν υπάρχουν αντίπαλοι μέσα στον ίδιο Δήμο και δη στο δημοτικό συμβούλιο. Για το κοινό καλό θα παλέψουμε όλοι, μετά το πέρας των εκλογών και θα δίνουμε καθημερινή μάχη ώστε να κάνουμε τον τόπο μας ομορφότερο, ζηλευτό και πραγματικό στολίδι για τα ίδια τα παιδιά μας, αλλά και για εμάς τους ίδιους!
Παναγιώτης Μαυρούτσος: «Όχι άλλους άεργους και τεμπέληδες πολιτικούς»


Σε περίπτωση που εκλεγείτε, σε ποιους τομείς θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας;

Όπου έχει ανάγκη ο τόπος μου... Όπου πονάει... Θα είμαστε σε καθημερινή επαφή, όπως (εγώ προσωπικά) εδώ και 30 χρόνια, με όλους τους πολίτες και θα τους κοιτάμε στα μάτια. Θα μας λένε τα προβλήματά τους και θα κάνουμε οτιδήποτε περνάει από το χέρι μας να βρεθεί μια λύση. Ο δήμος δεν είναι οι καρέκλες και τα κτίρια... Ο δήμος ειναι ο κόσμος του ! Εγώ, σαν Παναγιώτης, έχω μια κλίση στον πολιτισμό και τον αθλητισμό! Λόγω των σπουδών μου! Αλλά θα χαρώ να βοηθήσω σε οποιδήποτε πόστο κι αν κληθώ, γιατί αυτός είναι ο στόχος μου!  Να βοηθήσω! Να είμαι η φωνή του απλού κόσμου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Σε περίπτωση που δεν εκλεγεί ο Φιλίππος Καμπούρης δήμαρχος, αλλά εσείς εκλεγείτε δημοτικός σύμβουλος. Θα συνεργαστείτε με αυτόν που θα εκλεγεί δήμαρχος; Ποια τα κριτήρια που θα θέσετε;

Δεν συζητάω το ενδεχόμενο να μην εκλεγεί... οπότε πάμε στην επόμενη ερώτηση...(σ.σ. γέλια). Πέρα από την πλάκα, είπα και πριν πως όλοι...εύχομαι να έχουμε τον ίδιο σκοπό...το καλό του Δήμου! Αν δω πως και ο επόμενος δήμαρχος έχει αυτόν τον σκοπό... και μου ζητηθεί... Ναι, θα το κάνω! Εχθρός του δήμου είναι τα κόμματα και τα πολιτικά συμφέροντα! Σε κόμματα, όχι δεν θα εισχωρήσω!

Τι μήνυμα θέλεις να μεταφέρεις στους συνδημότες σου ;

Θέλω να καταλάβουν πως αυτοί είναι η δύναμη του τόπου. Αυτοί είναι ο δήμος και αυτοί (μέσω της ψήφου τους) επιλέγουν ποιός θα διοικήσει την επόμενη τετραετία! Μην αφήσουν άλλα χρόνια να περάσουν ανεκμετάλλευτα για εμάς και τα παιδιά μας! Μην πάει ακόμη μία τετραετία (ίσως και παραπάνω) χαμένη! Τους παλιούς εκλεγμένους τους είδαμε... Είδαμε τι (δεν) μπορούν να κάνουν! Από όποιο πόστο κι αν ανέλαβαν να το κάνουν! Να στηρίξουν νέα μυαλά, νέα και εργατικά παιδιά με όραμα και όρεξη για δουλειά!
Όχι άλλους συγγενείς, φιλαράκια, άεργους και τεμπέληδες, που ψοφάνε για την προσωπική τους βόλεψη και την καρέκλα και εμφανίζονται κάθε τέσσερα χρόνια και μας κάνουν χειραψίες με κουστούμια και γραβάτες !  
Οι εκλογές είναι μια στιγμή μέσα στον χρόνο... Αλλά ο χρόνος είναι αυτός που μετράει.. Μην τους κάνετε πάλι το χατίρι να μας δείξουν τον κακό τους εαυτό. Χορτάσαμε κύριοι! Ως εδώ!
Καλή σας συνετή επιλογή! Καλή επιτυχία σε όλους!

 
Top