Αγαπητοί συνδημότες,
Είμαστε στην τελική ευθεία των δημοτικών εκλογών του 2019  και πλησιάζουν οι μέρες για να φύγει η αποτυχημένη δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ σε Κερατσίνι Δραπετσώνα.

Είναι μια ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ διοίκηση, η οποία οδηγεί την πόλη σε μαρασμό και τον Δήμο στην ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. Ο κ. Βρεττάκος υπήρξε ίσως ο πιο αποτυχημένος Δήμαρχος στην πόλη μας. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να εξυπηρετήσει τις επιδιώξεις της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό φάνηκε περίτρανα στις περιπτώσεις που ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ο συνδυασμός μας και ο Φίλιππος Καμπούρης. Δηλαδή στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ των σχολείων στο Υπερταμείο και φυσικά στην ανέγερση του ΤΖΑΜΙΟΥ, το οποίο είναι ένα τεράστιο θέμα που θα κληθεί να χειριστεί η επόμενη Δημοτική αρχή.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά προκειμένου να υλοποιήσω τα όνειρα της γενιάς μου και του τόπου μου. Είμαι νέα, άφθαρτη και επιτυχημένη στην δουλειά μου. Η ενασχόληση μου με τα κοινά δεν εκπορεύεται από κάποια ιδιοτέλεια. Μόνο από την άδολη αγάπη μου για την πόλη μας. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ με έναν ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΜΠΟΥΡΗ, να καταστήσουμε το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα μια πόλη πρότυπο.

ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ και δεσμεύομαι για ένα καλύτερο αύριο του τόπου μας, για τις γενιές που υπάρχουν , για τις γενιές που θα έρθουν!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΥΗ) ΣΠΙΓΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΗ
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΥΗ) ΣΠΙΓΓΟΠΟΥΛΟΥ:


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κερατσίνι το 1979.

Είναι παντρεμένη με τον Μανώλη Κεπεσίδη και μητέρα δυο παιδιών.

Εδώ και 13 χρόνια ασχολείται επιχειρηματικά στον κλάδο του τουρισμού και του εμπορίου, πιο συγκεκριμένα μαζί με τον σύζυγο της είναι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων Athina Rent a Car, Auto Dreams και 4 Τροχοί.

Έχει σπουδάσει τουριστικές επιχειρήσεις, Ειδικός φοροτεχνικού γραφείου και μηχανογραφημένου λογιστηρίου.
loading...
 
Top