Η Nicole Kidman είναι tres chic. Λιγάκι ψυχρή η αλήθεια είναι και όχι ιδιαίτερα τσαχπίνα και χαμογελαστή αλλά αυτά είναι χαρακτηριστικά των γυναικών της Μεσογείου οπότε δεν μπορούμε να απαιτήσουμε κάτι τέτοιο από μία καθαρόαιμη Αυστραλέζα.


Κάθε της εμφάνιση αποδεικνύει ότι δεν της αρέσουν οι μεγάλες αλλαγέςκαι αυτός είναι ο λόγος που ντύνεται με συγκεκριμένο, πολύ κομψό ομολογουμένως, τρόπο και με δημιουργίες αγαπημένων της σχεδιαστών.

Το μακιγιάζ της επίσης είναι σχετικά συντηρητικό. Ναι μεν ακολουθεί τις τάσεις αλλά δεν θα τη δούμε ποτέ με look όπως της Lily Collins, για παράδειγμα, έντονα μονοχρωματικό ή με vampy κραγιόν στα χείλη.

Τα μαλλιά της είναι σταθερά ξανθά εδώ και χρόνια. Στις επίσημες εμφανίσεις τα μαζεύει σε κομψούς και περίτεχνους κότσους ή ατα αφήνει ελεύθερα να ακουμπούν τους ώμους της, με ελαφρούς κυματισμούς.

Απλά και άψογα δηλαδή αλλά χωρίς εξτραβαγκάντζες. Πριν από λίγες εβδομάδες βέβαια την είδαμε με 80’s σπαστά μαλλιά, προφανώς τα φυσικά της και πολύ μας άρεσε αφού το ανεπιτήδευτο της ταιριάζει και θα έπρεπε να το υιοθετεί συχνότερα.

Τη μεγάλη έκπληξη όμως την έκανε την περασμένη εβδομάδα για χάρη μια φωτογράφησης στο γνωστό περιοδικό Vanity Fair. H Kidman πόζαρε έχοντας το ωραιότερο κούρεμα ever: Ένα συγκλονιστικό πολύ κοντό pixie που την έκανε να μοιάζει με έφηβη αλλά και ιδιαίτερα sexy. Δεν θα τη φανταζόμασταν ποτέ με κοντά μαλλιά αλλά τελικά είναι απλά τέλεια. Ταιριάζει τέλεια με το σχήμα του προσώπου της, αναδεικνύει τις γωνίες και τα χαρακτηριστικά της και της προσθέτει μια γοητευτική θηλυκότητα.

Ίσως θα έπρεπε να το σκεφτεί καλά και να κόψει πράγματι τα μαλλιά της καλά. Όπως καταλαβαίνεται πρόκειται για περούκα που πρότεινε ο hairstylist να φορέσει. Προφανώς γνώριζε ότι το αποτέλεσμα θα ήταν συγκλονιστικό.

Φυσικά κράτησε το χαρακτηριστικό ξανθό χρώμα της Nicole.

Τα πολύ κοντά μαλλιά οι περισσότερες γυναίκες τα φοβούνται αφού πιστεύουν ότι στερούνται θηλυκότητας. Απ’ ότι βλέπετε όμως έχουν άδικο και η Nicole το διαβεβαιώνει.


 
Top