Αγαπητοί/ές φίλοι/ες και συμπολίτες,

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τους λόγους που αποφάσισα να στηρίξω και να συστρατευτώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Γιώργο Τσιρίδη.

Η επιλογή μου είναι ο Γιώργος Τσιρίδης, για αυτό και θα συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, διότι είναι πραγματικός γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Κουβαλά πολύτιμη εμπειρία, αφού εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος εδώ και τριάντα χρόνια.
Η πορεία του μέχρι σήμερα αποδεικνύει την αγάπη του, τις γνώσεις του και το ενδιαφέρον του για την πόλη μας. Έχει γράψει 4 βιβλία για το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα με βασικά θέματα την ανάπλαση της περιοχής και τα ιδιαίτερα στοιχεία της φυσιογνωμίας της συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης των προσφύγων από τη Μικρασία και τον Πόντο. Ακόμα και η διπλωματική του εργασία στο μεταπτυχιακό του είναι για την ανάπλαση της περιοχής των Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα.
Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει την πόλη μας, το Δήμο μας, την τοπική αυτοδιοίκηση, εμπνέει εμπιστοσύνη και με τις προτάσεις και τις ιδέες του έχει να προσφέρει πολλά από τη θέση του Δημάρχου.

Ο Γιώργος Τσιρίδης ο συμπολίτης μας αξίζει να είναι η επιλογή μας ως Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, για αυτό και νιώθω υπερήφανος που συμμετέχω στην ομάδα του και στο ψηφοδέλτιό του.
Nikos Oikonomakis 
 
Top